Libnet.ro
UNICEF

20:15

VIDEO Parteneriat Guvern - banci pentru relansarea economica. Citu: 152.000 de romani au cerut amanarea ratelor

Adevărul Adevărul,
VIDEO Parteneriat Guvern - banci pentru relansarea economica. Citu: 152.000 de romani au cerut amanarea ratelor

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat vineri, ulterior intalnirii avute cu bancherii, ca Guvernul a incheiat un parteneriat cu bancile pentru ca are nevoie de sustinere financiara pentru populatie si firme, atat cele mici si mijlocii, cat si cele mari. continuă pe Adevărul

Relansarea economica a Europei, confirmata: de cati bani este vorba la mijloc

Foarte multe domenii de activitate au fost bagate in pamant in ultimele luni in Europa si in intreaga lume. Se pare insa ca un plan pentru relansarea economica la nivelul Uniunii.

Iohannis: Relansarea economica se va sprijini pe investitii in mari proiecte de infrastructura

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti ca nu vorbim de o repornire a economiei Romaniei de la zero, deoarece sunt sectoare care au functionat la capacitate deplina. El a afirmat insa ca relansarea economica se va sprijini pe investitii in mari proiecte de infrastructura.

ANALISTI: Relansarea economica depinde de stimularea investitiilor straine directe si a exporturilor

Exporturile sunt estimate sa sufere o contractie reala de 9 miliarde de euro in acest an, insa vor reveni in 2021 la 70 de miliarde de euro Romania trebuie sa se concentreze pe incurajarea productiei autohtone si a exporturilor, in contextul in care oportunitatile pentru produsele made in Romania vor fi semnificative pe termen mediu si lung, arata o analiza realizata de Moneycorp si Frames, remisa ieri Redactiei.

Planul Comisiei Europene pentru relansare economica: Nu vom copia pur si simplu propunerea franco-germana

Comisia Europeana nu va copia pur si simplu o propunere franco-germana pentru planul sau de relansare care va fi prezentat saptamana viitoare, si care va include o combinatie de imprumuturi si granturi in locul granturilor sugerate de autoritatile de la Paris si Berlin, a declarat marti un purtator de cuvant al Executivului comunitar, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )