Libnet.ro
UNICEF

08:15

Autonom primeste rating-ul B+ din partea Fitch

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Autonom primeste rating-ul B+ din partea Fitch

Marius Stefan: Consideram ca este un pas important spre a arata antreprenorilor din tara noastra ca exista alternative de finantare accesibile si este un pas care sprijina profesionalizarea pietei de capital din Romania Autonom Services, companie ce ofera servicii de leasing operational si rent-a-car, a primit din partea agentiei de evaluare Fitch, ratingul IDR LongTerm Issuer Default Rating) B+ cu perspectiva negativa, se arata intr-un raport al companiei remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Anamaria Ferentz, somera de lux. Cum primeste bani din SUA si de ce

Anamaria Ferentz traieste un adevarat cosmar in America. Dupa ce a trecut prin perioada de izolare cauzata de epidemia de coronavirus, acum vedeta este afectata si de protestele care au poronit dupa moartea lui George Floyd. Anamaria Ferentz a ajuns somer de lux. Cum primeste bani din SUA si pentru ce Protestele inregistrate in toata .

Amenintari directe din partea guvernului ungar. Vom fi prezenti la inmormantarea lor!

Unguria a trecut la amenintari directe impotriva Europei de Vest. Premierul Viktor Orban a lansat un avertisment fara precedent pentru tarile din vest, dar si pentru cateva tari din vecinatate, printre care si Romania. Guvernul ungar a trecut la amenintari directe. Vom fi prezenti la inmormantarea lor! Premierul Ungariei, Viktor Orban, a trecut la amenintari .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )