Libnet.ro
UNICEF

16:15

Avertisment SP: Romania si Columbia, pe lista statelor care risca sa devina ingeri cazuti tari cu rating de junk

Hotnews Hotnews,
 Avertisment SP: Romania si Columbia, pe lista statelor care risca sa devina ingeri cazuti tari cu rating de junk

Romania si Columbia se afla pe lista SP a circa 119 de entitati care risca sa devina ingeri cazuti, respectiv al caror rating ar putea fi retrogradat in perioada urmatoare la junk, a declarat pentru Reuters Alexandra Dimitrijevic, Global Head of Research la agentia de rating, citata de cursdeguvernare. ro. Anul 2020 este pe cale de a deveni un an record din perspectiva numarului de ingeri cazuti, companii sau state ale caror ratinguri sunt retrogradate de la investment grade la jung, categorie nerecomandata investitiilor. continuă pe Hotnews

Lista statelor din zona galbena a fost actualizata. Toti cetatenii care vin din aceste tari vor fi obligati sa stea in carantina. Exista o singura exceptie

Pandemia de COVID-19 se afla pe o panta ascendenta in toata lumea, motiv pentru care, autoritatile din Romania au anuntat in cursul serii de ieri noi restrictii pentru a evita raspandirea virusului. Dupa indelungi discutii, Guvernul a actualizat lista statelor din zona galbena, astfel ca cetatenii care vor veni din aceste tari vor fi obligati .

Lista statelor pentru care se impune carantina, la sosirea in Romania

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, luni seara, ca pentru cetatenii care vin din tari cu indice mai ridicat de infectare cu noul coronavirus decat al tarii noastre se impun o serie de reguli. Astfel, cei care stau trei zile trebuie sa prezinte la intrarea in tara un test negativ efectuat in ultimele 48 de ore, iar cei care vor sa stea pe termen mai lung vor intra in carantina 14 zile.

AEP a inceput procedurile privind lista competitorilor care au depus rapoarte cu veniturile si cheltuielile electorale

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a anuntat ca a demarat procedurile de publicare a listei competitorilor electorali care au depus la AEP rapoartele detaliate ale veniturilor si cheltuielilor electorale efectuate cu ocazia alegerilor locale din 27 septembrie. Institutia atrage atentia ca nedepunerea rapoartelor pana pe 13 octombrie, ora 17. 00, atrage imposibilitatea validarii mandatelor candidatilor declarati alesi, potrivit News. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )