Libnet.ro
UNICEF

23:45

FLORIN CITU: Victorie! Fitch a mentinut rating-ul de tara al Romaniei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: Victorie! Fitch a mentinut rating-ul de tara al Romaniei

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a anuntat, vineri seara, ca agentia de rating Fitch a mentinut ratingul de tara al Romaniei. in plus, agentia de rating spune foarte clar ca PNL nu creste taxe in 2021, anunta ministrul de Finante. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Citu: Agentia Moodys a mentinut ratingul de tara pentru Romania

Agentia de rating Moodys a mentinut ratingul de tara pentru Romania, a anuntat Florin Citu, ministrul finantelor, la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Ministrul sustine ca in raportul de evaluare se arata ca mentinerea ratingului de tara in viitor depinde foarte mult de continuitatea politicilor responsabile implementate de Guvern in anul 2020. Citu a mai spus ca si celelalte doua agentii, Fitch si Standard and Poors, fac o evaluare a ratingului de tara in aceasta perioada.

Ministrul Finantelor: Victorie! Fitch a mentinut ratingul de tara al Romaniei

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat pe pagina sa de Facebook, ca agentia Fitch a mentinut ratingul de tara al Romaniei. Totodata, acesta a tinut sa sublinieze inca o data ca PNL nu va.

Agentia de rating Moodys a mentinut ratingul de tara al Romaniei

Florin Citu: ,,in aceasta perioada, toate cele trei agentii de rating Moodys, Fitch si StandardPo.

FLORIN CITU: Romania nu sustine folosirea taxelor pentru atingerea obiectivelor Green Deal

Romania nu sustine folosirea taxelor pentru atingerea obiectivelor Green Deal, a afirmat, vineri, Florin Citu, ministrul de Finante, in cadrul celei de-a 11-a editii a conferintei Future of Europe. Ministrul spune ca tranzitia catre o economie mai verde presupune un cost social pe care Romania vrea sa-l plateasca intr-un timp cat mai indelungat cu putinta.

Florin Citu: Anul viitor vom avea o crestere economica de cel putin 4% (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat joi seara, in cadrul Talk B1, moderat de Tudor Musat, ca anul viitor, respectiv in 2021, Romania va avea o crestere economica de cel putin 4%. Florin.

Florin Citu: Nu vom creste taxe Solutia liberala pentru a dezvolta economia este o economie cu taxe mici, putine, dar pe care sa le platim toti

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a anuntat, miercuri seara, ca nu vor fi crescute taxele, asa cum insinueaza PSD, intrucat cresterea taxelor este cea mai proasta solutie pentru a aduce venituri la buget. Citu a precizat ca solutia liberala este taxe mici, putine, dar pe care sa le platim toti.

FLORIN CITU: Deficitul bugetar a urcat la 6,36% din PIB, dupa primele noua luni din 2020

Executia bugetului general consolidat s-a incheiat pe primele noua luni ale anului 2020 cu un deficit de 67,27 miliarde de lei, a anuntat ieri Florin Citu, ministrul de Finante. Deficitul pe primele noua luni este cu peste 12,5 miliarde de lei mai mare decat cel din primele opt luni din an, de 54,77 miliarde de lei.

Florin Citu: Romania are cea mai mica rata a inflatiei dintre tarile din centrul si estul Europei (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat joi seara, in cadrul Talk B1, moderat de Tudor Musat, ca Romania are cea mai mica rata a inflatiei dintre tarile din cetrul si estul Europei, iar aceasta.

Florin Citu nu ia in calcul un nou lockdown in sectorul economic: Obiectivul e sa ramanem cu economia deschisa, poate la capacitate mai mica, dar sa nu inchidem

Florin Citu,ministrude Finante, a declarat, joi seara, intr-o interventie in platoul B1 TV, ca nu intentioneaza sa inchida din nou toate sectoarele economice, asa cum se tem romanii, ci cauta.

Florin Citu, despre un nou lockdown in sectorul economic: Obiectivul e sa ramanem cu economia deschisa, poate la capacitate mai mica, dar sa nu inchidem pentru ca ar fi reteta clara spre faliment

Florin Citu,ministrude Finante, a declarat, joi seara, intr-o interventie in platoul B1 TV, ca nu intentioneaza sa inchida din nou toate sectoarele economice, asa cum se tem romanii, ci cauta.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )