Libnet.ro
UNICEF

14:30

Senat: Ministrul Citu, invitat din nou la audieri in comisiile economica si de buget

Hotnews Hotnews,
 Senat: Ministrul Citu, invitat din nou la audieri in comisiile economica si de buget

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, este invitat luni, incepand cu ora 14,00, la o audiere de catre comisiile reunite de buget-finante si economica din Senat, potrivit programului afisat pe site-ul institutiei, scrie Agerpres. Tema audierii vizeaza analiza principalelor concluzii ale Raportului de tara al agentiei americane de rating StandardPoors, respectiv mentinerea ratingului suveran al Romaniei la nivelul BBB, precum si aspecte referitoare la perspectiva negativa generata de scaderea veniturilor bugetare ca urmare a contractiei economice din ultimele luni. Initial, audierea a fost programata pentru 10 iunie, dar ministrul Citu a precizat intr-o adresa trimisa presedintelui Comisiei economice din Senat, Daniel Zamfir, ca nu poate da curs invitatiei din cauza timpului foarte scurt in care a fost transmisa aceasta. continuă pe Hotnews

FLORIN CITU, O NOUA AUDIERE IN SENAT Starea finantelor publice, din nou motiv de disputa politica

ACTUALIZARE - *ACTUALIZARE - Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu nu s-a prezentat astazi la audierea programata de Comisia pentru buget, finante, banci si piata de capital din Senat. Conform unei postari pe pagina oficiala de Facebook, Florin Citu a participat la o videoconferinta cu conducerea grupului IKEA. --- Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, este invitat luni, incepand cu ora 14,00, la o audiere de catre comisiile reunite de buget-finante si economica din Senat.

Se dau din nou bilete de tratament balnear pentru pensionari. Ce trebuie sa faci

Casa Nationala de Pensii Publice CNPP) va acorda din nou bilete pentru tratamentul balnear, in contextul in care aceste tipuri de activitati au fost interzise in ultimele luni, din cauza epidemiei de coronavirus. Se dau din nou bilete de tratament balnear. Ce trebuie sa faca pensionarii Casa de pensii va relua acordarea de bilete de .

Belarus: Liderul Opozitiei a fost condamnat din nou la 15 zile de inchisoare

Mikola Statkevich, unul din liderii Opozitiei din Belarus, care executa in prezent o pedeapsa de 15 zile de inchisoare, a fost din nou condamnat la o pedeapsa similara, a declarat luni sotia sa, potrivit AFP.

Conditia pusa de Borcea pentru a sprijini din nou financiar Dinamo

Cristi Borcea a dezvaluit, duminica seara, ca intentioneaza sa se implice din nou financiar la clubul din Stefan cel Mare.

Nicusor Dan: Firea cauta din nou scandalul si victimizarea

Primarul general, Gabriela Firea, cauta din nou scandalul si victimizarea anuntand deschiderea tea.

Buzau: La o luna de la primul focar, cazurile COVID-19 explodeaza din nou

Dupa cateva zile de acalmie, Buzaul ajunge din nou intr-un varf epidemiologic. Judetul care la inceputul lunii avea printre cele mai putine confirmari a ajuns astazi la 253 de imbolnaviri cu COVID-19 dupa ce testele facute in ultimele 24 de ore au scos la iveala alte 19 cofirmari de infectie cu coronavirus.

Romania depaseste, din nou, 200 de cazuri noi de coronavirus, depistate in 24 de ore. Bilantul total al infectarilor - 21.404. inca 11 romani diagnosticati cu COVID-19 au decedat

Romania depaseste din nou 200 de noi cazuri de infectare cu Covid-19 despistate in 24 de ore, anunta, vineri, Grupul de Comunicare Strategica. Potrivit autoritatilor, de la inceputul epidemiei de coronavirus,.

Vestea care arunca din nou in aer America. Ce au decis autoritatile, dupa moartea lui George Floyd

Moartea lui George Floyd i-a facut pe cei de culoare sa-si ceara drepturile care nu sunt respectate in SUA, desi istoria ar spune ca astfel de situatii s-au incheiat deja de multa vreme. Ce au decis autoritatile acum? Decizia autoritatilor din SUA, dupa moartea lui Floyd Moartea lui George Floyd a adus mahnirea, frustrarea si .

Cand va incepe din nou Loto 6 din 49. Guvernul a facut anuntul despre Loteria Romana

Cand va incepe din nou Loto 6 din 49? Romanii abia asteptau jocurile care sa le aduca premii uriase. Guvernul a facut oficial anuntul despre Loteria Romana! Cand incepe Loto 649? Vesti bune pentru romani! Ne asteapta noi masuri de relaxare din data de 15 iunie, anunta Guvernul Romaniei. De asemenea, dupa o asteptare indelunga, .

Veste buna pentru jucatorii la Loto. isi pot incerca din nou sansele

Se redeschid agentiile LOTO din tara.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )