Libnet.ro
UNICEF

12:00

Teodorovici: Florin Citu este un bin Laden in devenire pentru finantele din Romania

Adevărul Adevărul,
Teodorovici: Florin Citu este un bin Laden in devenire pentru finantele din Romania

Fostul ministru de finante Eugen Teodorovici il numeste pe ministrul Florin Citu un bin Laden in devenire al finantelor din Romania, dupa ce agentia de rating StandardPoors a afirmat ca Romania a avut cel mai slab pachet de masuri pentru economie. continuă pe Adevărul

Florin Citu: A fost aprobat memorandumul pentru sustinerea companiilor mari

Si companiile mari din Romania vor beneficia de conditii similare cu IMM-urile.

Florin Citu: Decizia cu cat va creste pensiile va fi una politica (VIDEO)

Ministrul de Finante, Florin Citu,a declarat ca are doua scenarii pentru pensii, iar, conform unuia dintre ele, acestea vor fi majorate, in septembrie, cu 10%, cu toate acestea, duminica, in emisiunea Dosar de.

Florin Citu spune ca i-a fost mai frica de deficit decat de Covid-19

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a afirmat ca singura ingrijorare a sa in toata aceasta perioada a fost situatia finantelor publice, iar frica pentru stabilitatea si capacitatea de finantare a tarii a fost mai mare decat cea de Covid-19.

Florin Citu, chemat la raport in Senat. Ce trebuie sa explice in fata lui Daniel Zamfir

Senatorul PSD Daniel Zamfir l-a chemat la raport in comisiile din Senat pe ministrul Finantelor Florin Citu, pentru a explica diferenta intre perspectiva negativa a economiei romanesti oferita de unele institutii si perspectiva pozitiva oferita de ministru.

Florin Citu anunta ca peste 3.000 de firme au accesat programul IMM Invest

Ministrul de Finante Florin Citu a anuntat joi seara ca 3. 083 de firme au accesat programul IMM Invest, din care s-au consumat deja 2. 4 miliarde lei. El a reiterat ca a promis ca o sa fie cel mai de succes program pentru IMM-uri si asa o sa fie!.

Florin Citu: Cred ca 90% mall-urile se vor redeschide de pe 15 iunie

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a spus ca sunt sanse foarte mari ca mall-uri sa se redeschida de pe data de 15 iunie, daca situatia generata de infectia cu coronavirus nu se va inrautati.

CORONAVIRUS |Ministrul Finantelor, Florin Citu: Daca nu se intampla altceva pana atunci, cred ca 90%, se vor deschide mall-urile din 15 iunie (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta ca exista sanse foarte mari ca mall-urile sa fie redeschise incepand din 15 iunie. Totul depinde insa, in continuare, de felul in care va evolua epidemia de.

CORONAVIRUS |Florin Citu: Mi-a fost mai frica de deficit si capacitatea de finantare a Romaniei decat de COVID-19

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca in aceasta perioada a pandemiei s-a temut mai tare problemele legate de capacitatea de finantare a Romaniei, decat de pericolul de a fi contaminat cu noul.

Statul a incasat mai putin de 100 milioane de lei din amenzile date in starea de urgenta. Ce spune Florin Citu despre o amnistie

Statul roman a incasat mai putin de 100 milioane de lei din amenzile date in starea de urgenta, a declarat ministrul Finantelor Florin Citu, care a vorbit si despre o amnistie referitoare la aceste sanctiuni.

Florin Citu: Am promis investitii si ne tinem de cuvant. 13,1 miliarde lei, cel mai inalt nivel de plati din ultimii 10 ani

Guvernul PNL a promis romanilor ca va sustine proiecte de investitii si se tine de cuvant, a transmis, sambata seara, ministrul Finantelor, Florin Citu.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )