Libnet.ro
UNICEF

17:00

Topul asiguratorilor de RCA rau-platnici, cu cele mai multe plangeri din partea soferilor

Adevărul Adevărul,
Topul asiguratorilor de RCA rau-platnici, cu cele mai multe plangeri din partea soferilor

Autoritatea de Supraveghere Financiara A. ) a realizat o analiza a dosarelor de dauna aferente politelor auto obligatorii RCA) avizate de societatile de asigurare in trimestrul al treilea al anului 2020. continuă pe Adevărul

in Bucuresti, cele mai multe cazuri de COVID-19 nou confirmate Topul noilor infectari dupa ultima raportare oficiala

Cele mai multe noi cazuri zilnice de infectare cu noul coronavirus au fost raportate in ultimele 24 de ore in Bucuresti, respectiv 642. Alte opt judete au peste o suta de cazuri nou confirmate.

Care sunt judetele care au inregistrat, luni, cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Capitala se mentine si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Cluj este pe locul II, iar Timis pe locul III. in ceea ce priveste coeficientul infectarilor cumulate la 14 zile, in scenariul rosu se afla in continuare doar judetul Timis, unde rata de infectare este de 3,18 cazuri la mia de locuitori.

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 274

Numarul total al cazurilor de Covid-19 a ajuns la 730. 056la data de 1februarie,dupa ce Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca 1. 313de persoane au fost diagnosticate in ultimele 24 de.

Care sunt judetele care au inregistrat, duminica, cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Timis este pe locul II, iar Ilfov pe locul III. in ceea ce priveste coeficientul infectarilor cumulate la 14 zile, in scenariul rosu se afla in continuare doar judetul Timis, unde rata de infectare este de 3,2 cazuri la mia de locuitori.

Care sunt judetele care au inregistrat vineri cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Aici pare ca a explodat din nou numarul de imbolnaviri. Judetul Timis este pe locul II, iar Maramures, pe locul III.

Cele mai mari dosare de coruptie de dupa 1990. 5 cazuri in care statul roman a pierdut enorm

Coruptia in Romania a fost si inca este una dintre cele mai mari probleme din ultimii 30 de ani. Din cauza Europei suntem la coada Europei la mai multe capitole. Nu avem destule spitale, autostrazi si infrastructura necesara. Timp de mai multi ani, politicienii romani au condus aceasta tara doar in scopuri egoiste, cu gandul .

Horoscop. Cele mai mincinoase femei in functie de zodie. Asa le recunosti

Care sunt cele mai mincinoase femei din zodiac si cum te poti feri de ele doar cunoscandu-le zodia? Vom afla impreuna, in randurile ce urmeaza. Cele mai mincinoase femei din horoscop Horoscopul ne dezvaluie multe dintre secretele nativilor. Astfel ca, doar cunoscand zodia unei persoane putem afla ce fel de personalitate are respectiva sau cat .

Accident deosebit de grav in Alexandria. Mai multe persoane au murit, iar o tanara este in stare grava. Un elicopter SMURD a intervenit de urgenta

Un accident teribil a avut loc in cursul zilei de ieri pe DN 52, judetul Teleorman, la iesirea din orasul Alexandria spre Furculesti. in urma evenimentului tragic, mai multe persoane si-au pierdut viata, iar o tanara se lupta intre viata si moarte. A fost nevoie de interventia rapida a unui elicopter SMURD. Cum a avut .

Atac armat la metroul din Bruxelles. Mai multe persoane au fost injunghiate

Un atac armat a avut loc luni dupa-amiaza, in Belgia,intr-o statie de metrou din Bruxelles. Mai multe persoane au fost ranite de un individ inarmat cu un cutit. Din primele informatii oferite de.

Tot mai multe voci cer ca Marea Britanie sa reduca investitiile in proiectul HS2 de constructie a unor noi linii feroviare de mare viteza

Tot mai multe organizatii din Regatul Unit cer ca guvernul sa reduca investitiile in HS2, uriasul proiect de a construi cateva sute de kilometri de linii de mare viteza. Primele estimari indicau costuri de 32 miliarde de lire, dar pana la urma s-a ajuns la peste 100 de miliarde de lire sterline. Organizatiile spun ca este posibil ca numarul de pasageri sa nu creasca in urmatoarele decenii ca urmare a faptului ca multi vor continua sa lucreze de acasa si vor renunta la transportul public de lunga distanta, scrie BBC.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )