Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dacia, in presa internationala: cea mai fierbinte masina din Europa, cu monopol pe piata low-cost pana in 2018

Adevărul Adevărul,
Dacia, in presa internationala: cea mai fierbinte masina din Europa, cu monopol pe piata low-cost pana in 2018

Publicatia New York Times descrie Dacia ca fiind cea mai fierbinte masina din Europa, iar analistii citati spun ca marca romaneasca are monopol pe piata europeana a automobilelor low-cost, pozitie asigurata pentru urmatorii trei-cinci ani avand in vedere ca rivalii Renault nu stiu cum sa reactioneze. continuă pe Adevărul

New York Times: Dacia, cea mai fierbinte masina din Europa.

Cea mai fierbinte masina din Europa este Dacia, scrie New York Times NYT), iar analistii citati de publicatie spun ca marca romaneasca are monopol pe piata europeana a automobilelor low-cost, relateaza Mediafax. Oferind automobile care isi fac treaba la preturi mici, de la 7. 700 euro cu tot cu taxe, Dacia si-a facut loc intr-o Europa afectata de incertitudini eonomice si somaj ridicat, noteaza New York Times, care face referire la datele privind inmatricularile de autoturisme noi din .

Dacia, cea mai fierbinte masina din Europa. Ce perspective intrevad analistii americani pentru marca romaneasca de automobile

Cea mai fierbinte masina din Europa este Dacia, scrie New York Times, iar analistii citati de publicatie spun ca marca romaneasca are monopol pe piata europeana a automobilelor low-cost, pozitie asigurata.

Dacia, cea mai fierbinte masina din Europa in opinia New York Times

Cea mai fierbinte masina din Europa este Dacia, scrie NewYork Times NYT), iar analistii citati de publicatie spun ca marca romaneasca are monopol pe piata europeana a automobilelor low-cost, pozitie asigurata pentru urmatorii 3-5 ani avand.

Asa arata cea mai LUXOASA BISERICA din lume. Cladirea a costat 145 de MILIOANE de dolari

In Clearwater, Florida, Statele Unite ale Americii s-a ridicat cea mai luxoasa biserica din lume. Cladirea, care se intinde pe mai multe etaje, are numeroase incaperi, capele, biblioteci si camere de reculegere,.

O seara exceptionala cu Angela Gheorghiu, cea mai stralucitoare soprana din lume, la Sinteza Zilei

Mihai Gadea a fost onorat sa o aiba ca invitata in studioul Sinteza Zilei pe una dintre cele mai iubite si apreciate romance, la nivel global, Angela Gheorghiu. Cea mai stralucitoare soprana din lume a lansat.

Cea mai batrana mama din lume, Adriana Iliescu, a ramas fara economiile de-o viata

Adriana Iliescu, cea mai in varsta mama din lume, are probleme cu banii. La 76 de ani, femeia se straduieste sa isi creasca fata de noua ani, dar grijile financiare aproape ca au doborat-o. Pe langa.

NASA a publicat imagini cu cea mai noua insula din lume

Pamantul este dinamic din punct de vedere geologic si aproape nimic nu este permanent pe fata Terrei. insa aceasta realitate este usor de ignorat pe parcusul vietii unui om. Asta pana in momentul in care un.

VIDEO Magia Craciunului la Alba Iulia. Cum ii intampina pe turisti cea mai mare Cetate din Romania

Cetatea Alba Carolina, cea mai mare si mai frumoasa din Romania, isi intampina vizitatorii cu imagini spectaculoase. Pentru a creste atractivitatea monumentului, dar si a orasului, in perspectiva sarabatorilor de iarna, municipalitatea a realizat un spot video de promovare denumit Magia Craciunului la Alba Iulia.

Nu BMW, Benz sau Bentley, ci Dacia

Dacia este cea mai puternica masina din Europa dupa vanzarile din noiembrie. Presa americana semnaleaza acest fenomen si il explica, iar faptul ca Dacia intra in atentia de peste Ocean ar putea insemna un succes si acolo peste ceva timp.

Cea mai materialista tara de pe glob: 71% din cetatenii ei isi masoara succesul prin lucruri

China este cea mai materialista tara din lume, potrivit unui studiu IPSOS realizat in 20 de tari pe 16. 000 de persoane. Asta inseamna ca 71% din chinezi spun ca isi masoara succesul prin lucrurile pe care le detin.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )