Libnet.ro
UNICEF

01:05

Giovanni Kessler, director general OLAF: Romania este capabila sa reactioneze in mod potrivit la anchetarea infractiunilor cu fonduri europene. Fara fonduri europene e foarte greu sa te dezvolti in criza

Hotnews Hotnews,
Giovanni Kessler, director general OLAF: Romania este capabila sa reactioneze in mod potrivit la anchetarea infractiunilor cu fonduri europene. Fara fonduri europene e foarte greu sa te dezvolti in criza

Romania este capabila sa reactioneze in mod potrivit la anchetarea infractiunilor cu fonduri europene, a declarat marti directorul general al Oficiului European de Lupta Anti-Frauda OLAF), Giovanni Kessler in cadrul unei intalniri cu reprezentantii media. Kessler s-a intalnit in cele doua zile petrecute in Romania cu reprezentanti la cel mai inalt nivel -Presedinte, premier, ministrul Mustitiei s. a. Am discutat situatia anchetelor si modul in care decurge colaborarea cu OLAF care lupta impotriva fraudelor, in special a celor cu fondurile UE. In cazul Romaniei s-a inregistrat o crestere a numarului de plangeri adresate OLAF, dar nu va pot spune numarul exact al acestor sesizari, a mai spus Kessler. continuă pe Hotnews

Directorul Oficiului European de Lupta Anti-Frauda: Rata condamnarilor din Romania pentru fraude cu fonduri europene este nesatisfacatoare

Rata condamnarilor din Romania in urma cazurilor de urmarire pentru fraude cu fonduri europene ramane nesatisfacatoare, a declarat astazi Giovanni Kessler, director-general al Oficiului European de Lupta Anti-Frauda OLAF).

Omer Tetik, presedintele Credit Europe Bank, a fost numit director general la Banca Transilvania

Actualul presedinte al Credit Europe Bank Romania, Omer Tetik, a fost numit director general al Bancii Transilvania TLV), post vacant de mai mult de un an, dupa plecarea lui Robert Rekkers, a anuntat astazi banca. Tetik ii anuntase pe actionarii Credit Europe Bank ca va inceta colaborarea cu banca incepand cu mijlocul lunii mai, potrivit unor surse bancare.

Daniela Lulache a ajuns director general la Nuclearelectrica

Noul Consiliu de Administratie al Nuclearelectrica, numit in baza OUG 109/2011 privind guvernanta corporativa, a desemnat-o pe Daniela Lulache in functia de director general al companiei. Aceasta numire nu surprinde pe nimeni, in conditiile in care a fost vehiculat numele Danielei Lulache inca din momentul in care a fost facuta cunoscuta componenta noului consiliu de administratie din care, de altfel, face parte. Lulache a atras atentia opiniei publice in 2009 cand din functia de director general al Fondului Proprietatea a beneficiat de indemnizatii, bonusuri si compensatii de 1,86 milioane lei. Lulache a fost revocata de la conducerea Consiliului de Supraveghere al Fondului Proprietatea in decembrie 2009, in locul sau fiind numit Ionut Popescu.

Daniela Lulache, director general al Nuclearelectrica

Consiliul de Administratie nou desemnat al SN Nuclearelectrica a numit, in functia de Director General/Administrator Executiv pe doamna Daniela Lulache, relateaza un comunicat de presa remis redactiei.

Dan Sova: Cel mai prost sector de drum din Romania este intre Botosani si Suceava

Cel mai prost sector de drum din Romania este intre Botosani si Suceava, afirma ministrul delegat Dan Sova, potrivit caruia suma necesara in acest an pentru intretinerea de vara a drumurilor se ridica la 4.

UE vrea infiintarea unui procuror-general public, care sa se ocupe de cazurile de frauda cu fonduri europene

Comisia Europeana va prezenta in curand o propunere pentru infiintarea unei functii de procuror-general public, care sa administreze exclusiv cazurile de frauda sau nereguli cu bani europeni, a declarat marti Giovanni Kessler, directorul general al Oficiului European de Lupta Anti-Frauda OLAF).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )