Libnet.ro
UNICEF

11:45

Olguta Vasilescu, atac dur la sindicalisti: Cand Boc a taiat salariile cu 25 la suta, erau cuminti. Ei stiu sa reactioneze virulent doar cand se da

B1 B1,
Olguta Vasilescu, atac dur la sindicalisti: Cand Boc a taiat salariile cu 25 la suta, erau cuminti. Ei stiu sa reactioneze virulent doar cand se da

Suparata de faptul ca sindicalistii critica actiunile guvernului si avertizeaza privind modificari care pot afecta salarii, ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a lansat un atac dur la adresa. continuă pe B1

Olguta Vasilescu ii ataca pe sindicalisti: Cand Boc a taiat salariile, erau cuminti. Ei stiu sa reactioneze virulent doar cand se da!

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a lansat, pe Facebook, un atac la adresa unor sindicalisti pe care ii catalogheaza drept inconsecventi atunci cand vine vorba de mariri de salarii si pensii,.

Lia Olguta Vasilescu acuza sindicalistii ca mint: Cand BOC a taiat salariile cu 25 la suta, erau cuminti. Ei stiu sa reactioneze virulent doar cand se da. Mai ales cand li se pare ca se da prea mult

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a acuzat sindicalistii, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, ca au mintit ca salariile au crescut de la 1 Iulie doar la demnitari.

Compania de consultanta PwC avertizeaza ca schimbarea regimului CAS si CASS ar putea provoca scaderea salariilor. Lia Olguta Vasilescu: Nici un salariu nu va scadea, ci vor creste

Compania de consultanta PwC Romania avertizeaza intr-un comunicat de presa ca in urma trecerii contributiile sociale exclusiv in sarcina angajatului de la 1 ianuarie 2018 e posibil ca salariile din mediul privat sa scada. Pentru ca angajatii sa nu fie afectati de aceasta crestere a poverii fiscale in sarcina lor, angajatorul ar trebui sa le creasca salariile brute, potrivit programului anuntat de Guvern cu 22,75%, scrie PwC. Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat in replica la Antena 3 ca salariile nu doar ca nu vor scadea, ci vor creste.

Lia Olguta Vasilescu: Trebuie sa regandim sistemul si sa schimbarm varsta de pensionare

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declrata ca legea pensiilor va fi schimbata pentru a fi inlaturate inechitatiile dintre pensionari. Printre potentialele prevedere se numara si.

Mihai Tudose, atac dur la ministrul Transporturilor: Expropriem cate doua COTETE in fiecare saptamana. Nu vreti sa facem autostrada? (VIDEO)

Premierul Mihai Tudose s-a pozitionat extrem de dur in timpul sedintei de guvern de joi la adresa ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, nemultumit de faptul ca acesta exproprieaza saptamanal sau.

Premierul Tudose, atac dur la Ministerul Sanatatii. Sistemul este defect

In cadrul sedintei de Guvern, premierul Mihai Tudose a avut un mesaj dur pentru ministrul Sanatatii Florian Bodog, caruia i-a spus ca sistemul este defect si ca lucrurile trebuie rezolvate cat mai.

Inca un atac dur al lui Tudose la adresa lui Bodog din cauza situatiei vaccinarii:Faptul ca ati identificat cinci vinovati nu este nici macar un inceput / Premierul a criticat si birocratia din Ministerul Sanatatii: E de psihiatrie

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a fost criticat dur de premierul Mihai Tudose pentru situatia vaccinarii si pentru birocratia care afecteaza sistemul de Sanatate, cum s-a vazut in cazul semnalat de prezentatoarea TV Magda Vasiliu.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2224 seconds )