Libnet.ro
UNICEF

00:06

Cinci milioane de pensii risca sa intarzie. Care este motivul

Adevărul Adevărul,
Cinci milioane de pensii risca sa intarzie. Care este motivul

Exista riscul ca cinci milioane de pensii sa intarzie, atunci cand va avea loc recalcularea lor dupa noua lege a pensiilor, in contextul in care numai marea recalculare a celor 100. 000 de pensii din grupele I si II de munca a durat sase luni, spun reprezentanti sindicali din Ministerul Muncii. continuă pe Adevărul

Cum arata celula in care este inchis Radu Mazare si in ce conditii sta in penitenciarul Rahova. FOTO

Radu Mazare este incarcerat in Penitenciarul Rahova, intr-o celula aflata in vecinatatea celei in care a fost inchis fostul presedinte ANAF, Sorin Blejnar. Marti, fostul primar al municipiului Constanta a fost scos pentru prima data din penitenciar pentru a fi dus in fata judecatorilor de la Curtea Suprema. Autoritatile din Madagascar l-au extradat, luni, pe [] .

10 orase in care este bine sa lucrezi: muncesti putin, castigi mult. Ce alegi, Roma, Londra sau Paris?

Cei care aspira la salarii colosale trebuie sa-si indrepte spre alte orase din Europa daca vor sa prospere. intr-un clasament al salariilor si al timpului petrecut la locul de munca, fruntas este Luxemburgul. Este, de altfel, orasul ales de foarte multi romani care lucreaza in corporatii. Salariul mediu este de aproximativ 3. 000 de euro pe [] .

PRIMELE IMAGINI cu Radu Mazare in avionul cu care este adus in Romania (FOTO)

Au aparut primele imagini cu Radu Mazare in avionul cu care este adus in Romania, dupa extradarea din Madagascar. Dupa o escala la Paris, fostul edil a fost imbarcat intr-un avion TAROM cu destinatia.

Avertismentul specialistilor: epidemie de obezitate in Europa. Care este cauza

Proastele obiceiuri alimentare, precum cresterea consumului de produse ultraprocesate, a provocat o epidemie de obezitate in Europa, care nu numai ca sporeste riscul de a suferi boli grave, ci presupune totodata un.

Romanii sarbatoresc astazi Sfintii Constantin si Elena. Care este povestea in spatele acestei sarbatori

Credinciosii ortodocsi ii serbeaza, marti, pe Sfintii imparati Constantin si Elena, datorita carora crestinismul a devenit religie permisa, jertfele sangeroase au fost interzise si duminica a fost stabilita zi de odihna in Imperiul Roman, perioada in care au domnit fiind cunoscuta ca Epoca de Aur.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2145 seconds )