Libnet.ro
UNICEF

00:07

Pensii mai mici pentru toata lumea! Oamenii sunt absolut socati si ies in strada: Pica Guvernul?

B1 B1,
Pensii mai mici pentru toata lumea! Oamenii sunt absolut socati si ies in strada: Pica Guvernul?

Spania a fost zguduita recent de proteste masive, care au avut loc in numeroase orase in tara. Oamenii au iesit in strada in decembrie anul trecut si au cerut recalcularea pensiilor, indemnand la ocuparea. continuă pe B1

Lidia Fecioru si Pilda Zilei: Nu va dati peste cap sa fiti buni pentru toata lumea....

Lidia Fecioru a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse Pilda Zilei. Nu va dati peste cap sa fiti buni pentru toata lumea, a fi un om bun pentrutoata lumea inseamna a fi un om.

INTERVIU VIDEO Laserul de la Magurele a atins puterea maxima. Ce urmeaza? Nicolae Zamfir, directorul ELI-NP: Nu toata lumea poate fi Jules Verne sa-si imagineze la un moment dat ce se poate intampla

Prof. dr. Nicolae Zamfir, directorul Laserului de la Magurele, explica intr-un interviu pentru HotNews. ro care sunt pot fi aplicatiile pe care cel mai puternic laser din lume le poate aduce cercetarii stiintifice. Prin sistemul cunoscut ca laserul de la Magurele, care saptamana trecuta a atins puterea maxima planificata de cercetatori- de 10 patawati- oamenii de stiinta vor cerceta fenomenele noi care apar cand materia este supusa unor conditii atat de extreme. in interviu, Nicolae Zamfir vorbeste si despre dificultatile pe care le intampina cu angajarea cercetatorilor straini. Pe linga dificultatile cu recunoasterea diplomelor, Laserul de la Magurele nu poate angaja daca nu este aprobata cota pentru muncitori straini. in opinia lui Zamfir, Romania ar trebui sa se modernizeze in privinta primirii de cercetatori din strainatate. Daca luam procentul de cercetatori straini care lucreaza la noi si il comparam cu cel din orice institut din strainatate este infim. Peste tot spre aproape de jumatate sunt straini. Eu cred ca putem face asa: ori ne desteptam si intram in circuit, ori inchidem granitele ca sa nu mai plece ai nostri. Altfel toata lumea pleaca si noi nu aducem nimic. Pai de unde sa tot producem?, a spus Nicolae Zamfir.

DIN CAUZA LIPSEI DE ANGAJATI: Au inregistrat profituri mai mici 7 din 10 companii

Aproape sapte din zece angajatori spun ca au avut profituri si cifre de afaceri mai mici din cauza lipsei de angajati, potrivit unui sondaj publicat astazi de platforma BestJobs.

Recalcularea aduce pensii mai mari chiar inainte de Paste

Recalcularea pensiilor a inceput la 1 octombrie, dar Casa Nationala de Pensii a emis deja deciziile de recalculare pentru anumiti pensionari, care vor primi diferentele de bani chiar inainte de Paste, a afirmat ministrul Muncii, Marius Budai.

Vreme SURPRINZATOARE in toata tara: Care sunt judetele unde PRIMAVARA isi face de cap

Primavara se razgandeste din nou si ne rasfata cu ceva caldura. Vremea se incalzeste in aproape toata tara. Temperatura maxima va urca pana la 24 de grade, in Oltenia, ca la inceput de.

Canta acum cu mine, cifre mai mici decat la debut, dar peste Asia Express

Cea de-a doua editie a show-ului muzical Canta acum cu mine a clasat Pro TV la o distanta extrem de mica fata de concurenta, insa a tinut mai putini telespectatori in fata micilor ecrane spre deosebire de editia de debut.

HOROSCOP cu Cassandra pentru toata saptamana 18-24 martie 2019. Taurii se lupta din plin pentru drepturile lor, Raci experimenteaza ceva diferit

Cunoscutul astrolog Cassandra prezinta previziunile astrologice pentru perioada saptamana 18-24 martie 2019. HOROSCOP BERBEC In aceste zile sunteti impulsivi si repeziti, asa ca vi se recomanda sa fiti pr.

HOROSCOP cu Mariana Cojocaru pentru toata saptamana 17-23 martie 2019. Taurii trebuie sa treaca la dieta, Balantele isi fac de cap

Cunosctul astrolog Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrelor pentru saptamana 17-23 martie 2019. Alinierea reala de planete din Pestinu de alinierea de care vorbesc toti).

Ziua Egalitatii Salariale: Calatorii mai ieftine pentru femeile din Berlin / Cea mai mica diferenta salariala barbati-femei este in Romania

Autoritatea de transport public din Berlin BVG) ofera femeilor o reducere de 21% a tarifelor din capitala pentru a marca Ziua Egalitatii Salariale a Germaniei. BVG afirma ca obiectivul este de a atrage atentia asupra diferentelor salariale dintre barbati si femei care in Germania au ajuns pana la de 21%, scrie BBC.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )