Libnet.ro
UNICEF

11:00

Recalcularea pensiilor: Veste bomba pentru toti cei care aveau pensii mici! Pana cand se mai dau banii...

B1 B1,
Recalcularea pensiilor: Veste bomba pentru toti cei care aveau pensii mici! Pana cand se mai dau banii...

Noua lege a pensiilor se va se aplica integral de abia incepand cu data de 1 septembrie 2021, pana atunci, se urmand a se aplica in etape, relateaza dcnews. Care sunt situatiile in care vor fi recalculate. continuă pe B1

Recalcularea pensiilor: Daca esti pe aceasta lista, vei primi cu 30% mai multi bani la pensie! Verifica acum

Procesul de recalculare a pensiilor a inceput la 1 octombrie si potrivit Casei Nationale de Pensii Publice CNPP) ar urma sa dureze pana pe data de 30 septembrie 2019. insa majorarile ar trebui sa fie aplicate.

DigiSport: Veste trista despre copilul afgan care si-a facut tricou cu Messi dintr-o punga de plastic. Ce a descoperit BBC

Murtaza Ahmadi, copilul afgan care a devenit celebru acum doi ani ca urmare a faptului ca si-a facut tricou dintr-o punga de plastic cu eroul sau, Lionel Messi, a fost obligat sa isi paraseasca pentru a doua oara casa.

Imagini revoltatoare surprinse pe o sosea din Romania. Cei care stiu ca au facut asa ceva ar fi bine sa... - VIDEO

Primaria Baia de Cris a facut publice imaginile cu soferii care au descarcat gunoaie pe marginea drumului judetean 762 intre Riscuta si Bulzesti. in imaginile publicate pe pagina de Facebook a primariei.

Oportunitati de finantare pentru startup-urile care dezvolta jocuri video: Fond de investitii de 30 milioane euro

Play Ventures lanseaza un fond de investitii de 30 de milioane de dolari pentru startup-uri din industria jocurilor. Firma va investi atat in startup-uri care dezvolta jocuri, dar si in cele care ofera servicii pentru creatorii din industria de gaming din intreaga lume.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2483 seconds )