Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cat va costa recensamantul populatiei si locuintelor din 2021, pe ce se vor duce banii si cate persoane vor lucra

Hotnews Hotnews,
 Cat va costa recensamantul populatiei si locuintelor din 2021, pe ce se vor duce banii si cate persoane vor lucra

Bugetul total estimat al recensamantului populatiei si locuintelor din anul 2021 este de 402 milioane lei 83,8 milioane euro), reiese dintr-un document guvernamental. Banii vor fi folositi, printre altele, pentru tablete si sisteme informatice. continuă pe Hotnews

Cat va costa recensamantul din 2021

Un nou recensamant al populatiei din Romania va avea loc in anul 2021 si va costa 402 milioane lei 83,8 milioane euro), arata un document guvernamental citat de HotNews. ro. Ultimul recensamant general in Romania a avut loc in anul 2011.

Klaus Iohannis: Eu sunt garantul ca institutiile din Romania vor functiona in continuare PSD nu vrea reforme, vrea inapoi la putere. Baronii rosii vor inapoi la banul public (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca el insusi este garantul ca institutiile din Romania vor functiona in continuare pentru romani, pe fondul speculatiilor ca demiterea Guvernului Orban.

Recensamantul agricol din 2020 si cel al populatiei din 2021, reglementate prin Ordonante de Urgenta

Guvernul va aproba marti doua proiecte de urgenta privind organizarea recensamantului agricol, care va avea loc anul acesta, si recensamantul populatiei, care se va desfasura anul viitor. Ionel Danca, seful Cancelariei prim-ministrului, a spus, la inceputul sedintei de Guvern, ca ar fi trebuit clarificat cadrul legal inca din 2018. Ce au pazit astia din 2018?, a intrebat premierul Ludovic Orban.

Cat costa un panou publicitar cu LED?

Intr-o piata din ce in ce mai aglomerata, reclama cu LED-uri isi pastreaza un loc fruntas in preferintele romanilor care stiu cum sa promoveze mai bine o afacere. Extrem de utila, indiferent de domeniu,.

Cat a suferit Tudor Gheorghe din cauza comunistilor. Cum raspunde atacurilor din ultima vreme

Daca ar fi sa-l parafrazam pe Eminescu,in scandalul momentului in care este implicatmenestrelul Romaniei, Tudor Gheorghe, ne-am putea folosi de versurile poeziei Cititorilor mei. in ceea ce-l priveste pe Tudor Gheorghe se potrivesc! Cat a suferit Tudor Gheorghe din cauza comunistilor Scandalul in care a fost tras Tudor Gheorghe, a plecat de la ultimul sau .

Elevii din Bucuresti vor fi inscrisi in clasa pregatitoare prin tragere la sorti Fiecare scoala trebuie sa anunte algoritmul de repartizare

Fiecare scoala din Bucuresti trebuie sa anunte care va fi algoritmul de repartizare a elevilor care sunt inscrisi in clasa pregatitoare. Scolile pot repartiza elevii fie in ordine alfabetica, fie prin tragere la sorti in sedinta publica, fie va fi tras la sorti invatatorul de la clasa, potrivit recomandarilor de la Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti trimise catre toate scolile. Ministerul Educatiei propune ca inscrierea in clasa pregatitoare sa inceapa pe 4 martie 2020 in proiectul de metodologie si a calendarului pentru inscrierea la scoala.

CORONAVIRUS: Cazinourile din Macao vor fi inchise pentru cel putin doua saptamani

Autoritatile din Macao au anuntat, marti, inchiderea pentru cel putin doua saptamani a celebrelor sale cazinouri, pentru a preveni raspandirea coronavirusului.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )