Libnet.ro
UNICEF

11:30

Pandemia amana recensamantul populatiei si locuintelor din Romania. Cand a fost reprogramat

Adevărul Adevărul,
Pandemia amana recensamantul populatiei si locuintelor din Romania. Cand a fost reprogramat

Organizarea si desfasurarea recensamantului populatiei si locuintelor din Romania a fost amanata din cauza pandemiei de coronavirus, care a blocat procesul de angajare a personalului suplimentar. continuă pe Adevărul

Mircea Badea a rabufnit, la TV. Ce a putut spune despre vaccinarea anti-covid-19 din Romania

Mircea Badea nu a mai suportat si a rabufnit in direct la TV. Ce a spus celebrul prezentator despre vaccinarea anti-COVID-19 din Romania? Care este parerea unuia dintre cei mai controversati moderatori de la noi? Mircea Badea, reactie despre vaccinarea anti-COVID-19 din Romania Pandemia a impartit deja lumea in doua categorii in cei ce .

EXCLUSIV Cati bani au castigat in 2020 Adelina Pestritu, Cristina Ich si Anda Adam. Topul celor mai bine platiti influenceri din Romania

Pandemia de coronavirus a afectat mii de afaceri ale romanilor. incepand cu domeniul HoReCa, poate cel mai afectat dintre toate, aviatia comerciala, turism si terminand cu industria de spectacole si evenimente. in ultima categorie intra si foarte multi artisti cantareti, actori si nu numai de la noi, care s-au vazut nevoiti sa se .

Monica Pop pune la zid vaccinarea din Romania. Ce sustine ca ascund autoritatile, de fapt

Medicul oftalmolog a revenit cu o noua postare pe contul sau oficial de Facebook. De data aceasta, Monica Pop pune la zid vaccinarea din Romania. Aceasta sustine ca autoritatile procedeaza gresit cand vine vorba de informarea poporului despre riscurile negative ale noului vaccin anti-covid-19. Cine este Monica Pop Dar inainte de toate, hai sa aflam .

Cine este, de fapt, prima persoana vaccinata din Romania. S-a intamplat la fel ca in februarie

Astazi este momentul de start al campaniei de vaccinare anti-covid in Romania. Primele 10. 000 de doze de vaccin au inceput sa fie atribuite personalului medical din Romania, aflati in prima linie. Primii vaccinati sunt asistentele si medicii din sistemul de sanatate romanesc. De maine urmeaza sa fie atribuite la nivel national si celorlalte cadre medicale.

EUROSTAT: Gospodariile din Romania cheltuie pe alimente de doua ori mai mult decat media din UE

In anul 2019, gospodariile din Uniunea Europeana au alocat, in medie, 13% din totalul cheltuielilor de consum pentru alimente si bauturi non-alcoolice, pe primul loc in UE fiind gospodariile din Romania care au alocat 26% din cheltuielile totale de consum pentru alimente si bauturi non-alcoolice, arata datele publicate de Eurostat.

Prima persoana din Romania vaccinata impotriva COVID - o asistenta medicala de la Institutul Matei Bals

Prima persoana din Romania care a fost vaccinata impotriva COVID-19 este o asistenta medicala de la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti.

UPDATE O asistenta medicala care a preluat primul pacient cu COVID din Romania, prima persoana vaccinata

Prima persoana din Romania vaccinata impotriva COVID-19 este o asistenta medicala de 26 de ani de la Institutul National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals din Bucuresti. Ea a facut parte din echipa medicala care in 27 februarie a preluat primul pacient din tara noastra infectat cu virusul SARS-CoV-2.

Cati kilometri de autostrada le sunt promisi soferilor din Romania in 2021

La final de an, se fac bilanturi, dar si promisiuni pentru anul viitor. Romania sta extrem de prost la capitolul infrastructura, iar constructia de sosele si autostrazi e mai mult decat.

Gospodariile din Romania cheltuie pe alimente de doua ori mai mult decat media din UE, arata raportul Eurostat

Gospodariile din Uniunea Europeana au cheltuit 956 de miliarde de euro, echivalentul a 6,8% din PIB-ul UE, pe alimente si pe bauturi non-alcoolice in anul 2019, arata datele publicate luni de.

Cunoscut medic chirurg din Romania: Vaccinarea ar trebui sa fie obligatorie, ca pe vremea lui Ceausescu

Cunosctul medicDan Nicolau, specialist in chirurgie si toracica si fost sef de sectie la Spitalul de Pneumoftiziologie din Cluj timp de 25 de ani, crede ca vaccinarea ar trebui sa fie obligatorie ca pe.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )