Libnet.ro
UNICEF

12:00

Pandemia muta Recensamantul din acest an in 2022

Hotnews Hotnews,
 Pandemia muta Recensamantul din acest an in 2022

Comisia centrala pentru Recensamantul populatiei si locuintelor 2021 CCRPL2021) decaleaza termenele de desfasurare a Recensamantului de proba si a Recensamantului populatiei si locuintelor runda 2021, astfel incat recensamantul de proba se va desfasura in perioada 1 februarie 31 martie 2021, iar recensamantul propriu-zis al populatiei si locuintelor RPL2021) se va desfasura in perioada 1 februarie 17 iulie 2022, a transmis miercuri Institutul National de Statistica. continuă pe Hotnews

Categorii noi de angajati in etapa a doua de vaccinare. Cine profita din acest moment

Vesti bune pentru aceste categorii de angajati. Ei vor intra in etapa a doua a campaniei de vaccinare impotriva coronaviruslui, in care sunt deja incluse persoanele cu o varsta inaintata, cele vulnerabile si angajatii din domeniile esentiale. Ce categorii de romani vor fi vaccinati? Categorii noi de angajati in etapa a doua de vaccinare O .

VIDEO Prima reactie a lui Ludovic Orban, dupa ce Rares Bogdan si Robert Sighiartau i-au cerut demisia: Presedintele PNL e ales la congres. Pana la congresul din acest an, eu sunt presedintele PNL

Liderul PNL, Ludovic Orban, a avut marti prima reactie publica legata de conflictul din partid, dupa ce Rares Bogdan si Robert Sighiartau i-au cerut demisia. Orban a spus ca presedintele PNL este ales la congresul partidului, iar pana la congresul din acest an, el este presedintele PNL. Liderul PNL a mai afirmat ca el discuta problemele din partid cu colegii sai in forurile statutare, nu in spatiul public.

Pandemia amana recensamantul populatiei. Noul calendar

Recensamantul populatiei si locuintelor va fi amanat, din cauza pandemiei, a anuntat miercuri Institutul National de Statistica INS). Recensamantul de proba se va desfasura in perioada 1 februarie 31 martie 2021, in timp ce recensamantul populatiei si locuintelor se va desfasura in perioada 1 februarie 17 iulie 2022.

LUDOVIC ORBAN, RASPUNS PENTRU CONTESTATARI: Eu sunt presedintele PNL pana la Congresul din acest an

Scandalul din interiorul PNL se va prelungi pana la Congres. Cel putin asta a lasat sa se inteleaga, ieri, Ludovic Orban care a spus indirect ca nu va demisiona din functia de presedinte al formatiunii politice liberale.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )