Libnet.ro
UNICEF

23:15

Romanii care se vor auto-recenza la Recensamantul din 2021 vor primi o zi libera de la angajator

Hotnews Hotnews,
 Romanii care se vor auto-recenza la Recensamantul din 2021 vor primi o zi libera de la angajator

Institutul National de Statistica introduce posibilitatea ca la Recensamantul populatiei din 2021, romanii sa se auto-recenzeze prin intermediul Internetului, acestia fiind recompensati cu o zi libera de catre angajatori, potrivit proiectului de lege privind organizarea Referendumului. Dovada auto-recenzarii on-line se realizeaza prin prezentarea unui cod de confirmare a incheierii cu succes a auto-recenzarii, iar ziua libera va fi acordata se acordata in cel mult 12 luni. Vezi aici proiectul de lege privind Recensamantul. continuă pe Hotnews

MAE a emis o atentionare de calatorie pentru Grecia. La ce se expun romanii care merg acolo in vacanta

Ministerul Afacerilor ExterneMAE) a emis o atentionare de calatorie pentru romanii care se afla sau intentioneaza sa mearga in Grecia. Mai clar, MAE informeaza ca exista un risc ridicat de incendiu de padure, grad 4 din 5, pentru ziua de marti, 25 iunie. Acesta este declansat pe fondul vantului si al temperaturilor ridicate in Peninsula .

Alerta pentru toti romanii care au centrale termice pe gaz! Avertizare de ultim moment!

Probleme serioase pentru romanii care au centrale termice pe gaze naturale. in cazul unei ierni grele acesti romani ar putea sa ramana in frig, conform unui anunt al companiei E. Continuarea, pe.

Anunt important facut de Primaria Capitalei. Afla traseele autobuzelor care vor prelua calatorii liniei de tramvai 41 in iulie si august

Primaria Municipiului Bucurestianunta traseele celor doua linii naveta de autobuze, 641 si 642, care vor prelua calatorii liniei de tramvai 41 in cele doua luni de vara in care linia va fi suspendata.

Horoscop. Trei zodii care vor avea nunta vara

Horoscop. Trei zodii care vor avea nunta vara. HOROSCOP Rac Racii nu ar iubi nimic mai mult decat o nunta vara pe plaja, asa cum vezi numai in filme. O ceremonie mica pe plaja, alaturi de oameni.

Corina Cretu si Mihai Tudose vor face parte din Grupul Social Democrat din Parlamentul European, alaturi de PSD

Corina Cretu si Mihai Tudose, alesi europarlamentari pe lista partidului ProRomania, vor face parte din Grupul Social Democrat din Parlamentul European, a anuntat marti Victor Ponta, pe contul lui de Facebook.

ATENTIONARE pentru romanii care pleaca in concediu in Grecia! GREVA GENERALA

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Grecia ca Federatia Navala Panelena a anuntat organizareaunei greve, de 24 de ore,.

MAE: Avertisment pentru romanii care pleaca in vacanta in Grecia. Risc ridicat de incendii din cauza caniculei si vantului!

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Grecua ca Secretariatul General de Protectie Civila avertizeaza ca exista un risc ridicat de incendiu.

VIDEO Stadiul santierelor de autostrazi din tara: De la promisiunile celor 180 de kilometri deschisi in acest an, la scenariul celor doar 43 de kilometri care vor fi deschisi dupa sase ani de lucru

Aproape 43 de kilometri noi de autostrada vor fi deschisi traficului cu siguranta in acest an, doua tronsoane de pe A1 Lugoj - Deva incepute inca din 2013, asta desi la inceputul anului autoritatile de la Transporturi promiteau 180 de kilometri. Acum, pe langa cei 43 de km care ar putea fi gata chiar din iulie-august, Compania de Drumuri mai vizeaza inca 74 km, bazandu-se pe promisiunile constructorilor. Cu toate acestea, observatorii independenti spun ca sansele ca alte tronsoane sa fie deschise sunt aproape nule. Vestile bune? Trei noi santiere au fost deschise in acest an si mobilizarea contructorilor e buna, iar pana in decembrie ar putea incepe constructia in teren pe prima sectiune din autostrada Sibiu - Pitesti.

Marius Budai: Pensiile speciale ale primarilor vor fi asigurate din bugetele locale

Pensiile speciale ale primarilor vor fi asigurate din bugetele locale, nu de la bugetul de stat, a d.

Ministrul Muncii: Pensiile speciale ale primarilor vor fi asigurate din bugetele locale - impactul nu va fi foarte mare

Pensiile speciale ale primarilor vor fi asigurate din bugetele locale, nu de la bugetul de stat, a declarat, marti seara, la Realitatea TV, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai. Aceste.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2239 seconds )