Libnet.ro
UNICEF

21:30

Bloomberg: Estul Europei se indreapta spre cea mai mare criza economica de la caderea comunismului

Adevărul Adevărul,
Bloomberg: Estul Europei se indreapta spre cea mai mare criza economica de la caderea comunismului

Criza din sanatate provocata de noul coronavirus ar putea duce la cea mai mare recesiune in randul tarilor est-europene, de la caderea Cortinei de Fier, arata o analiza Bloomberg. continuă pe Adevărul

Bloomberg: Statele din Europa de Est se indreapta spre cea mai mare recesiune de la caderea comunismului, din cauza crizei COVID-19

Statele din Estul Europei, membre ale UE, se indreapta spre cea mai grava recesiune de la caderea regimului comunist, precizeaza jurnalistii de la Bloomberg, care pun aceasta evolutie pe seama daunelor cauzate.

Bloomberg: Europa de Est se indreapta spre cea mai mare criza economica de la caderea comunismului

Dezastrul produs de pandemia coronavirusului se face simtit si in Europa de Est, o regiune care a inregistrat cele mai mari cresteri economice la nivel european in primul trimestru din acest an. Acum, insa, mai toate tarile din zona sunt amenintate de o criza economica ce ar putea aminti de perioade economice de la caderea comunismului, scrie Bloomberg.

Bloomberg: Europa de Est aluneca spre cea mai mare criza economica de la prabusirea comunismului

Pandemia de coronavirus determina puternice efecte in plan economic, la nivel global. Europa de Est de exemplu, se afla pe marginea prapastiei, potrivit expertilor, citati de Bloomberg. in estul continentului.

Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE La nivel european, s-a inregistrat cea mai severa scadere din 2009 incoace

Romania a inregistrat cea mai mare crestere a economiei dintre tarile Uniunii Europene, in primul trimestru din 2020, fata de aceeasi perioada din 2019, potrivit datelor preliminare ale Oficiului European pentru Statistica Eurostat). Aceasta crestere a avut loc in conditiile in care la nivelul UE s-a inregistrat o scadere economica de 2,6%, fiind cea mai mare scadere din trimestrul trei 2009 incoace.

Florin Citu, ministrul Finantelor: Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din UE in primul trimestru. Sa eliminam scenariile apocaliptice (VIDEO)

Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din UE in primul trimestru din 2020,a declarat Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, luni seara, in direct pe B1 TV, in emisiunea moderata de.

Ludovic Orban, la Ora Premierului in Parlament: Cea mai mare parte a companiilor din Romania au ramas in functiune, pentru ca restrictiile au fost limitate. Situatia nu este atat de grava

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca restrictiile aduse in Romania de criza COVID-19 au fost unele limitate, subliniind ca cea mai mare parte a companiilor din tara au ramas in.

Anunt extraordinar pentru zeci de mii de romani: cea mai mare banca dezvaluie ce se intampla cu cardurile

Cea mai mare banca din Romania a facut un anunt pentru zeci de mii de romani. Totul s-a intamplat pe perioada starii de urgenta. Bancile s-au vazut nevoite sa vina cu multe solutii.

Eurostat: Romania si Bulgaria, cea mai mare crestere economica din timpul pandemiei. Declin pentru 25 de state europene

Romania si Bulgaria au inregistrat cea mai mare crestere economica din timpul pandemiei, toate celelalte state membre ale UE, cu exceptia Finlandei, inregistrand un declin de pana la 5,8% din PIB fata de ultimul trimestru din 2019, arata estimarea preliminara Eurostat.

CORONAVIRUS |Stare de alerta in Romania: Ce amenzi se dau de luni. Cea mai mare sanctiune ajunge la 15.000 de lei

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni, ca autoritatile au parghiile legale pentru a aplica amenzi celor care nu respecta restrictiile ramase in vigoare in perioada starii de alerta, care sunt menite sa.

Cea mai mare pasare de prada a revenit pe cer dupa secole in care era considerata disparuta

Vulturul cu coada alba a fost vazut in libertate in urma cu 240 de ani, pana acum, cand s-a intors pe cerul din Regatul Unit, cu un pic de ajutor. Daca ai o afinitate pentru pasarile de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2118 seconds )