Libnet.ro
UNICEF

09:45

Suspendarea regulilor fiscale in UE nu inseamna liber la imprumuturi - Romania are o problema de finantare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Suspendarea regulilor fiscale in UE nu inseamna liber la imprumuturi - Romania are o problema de finantare

Pandemia a bagat lumea intr-o recesiune fara precedent dupa al doilea razboi mondial. continuă pe Ziarul Bursa

Suspendarea regulilor fiscale in UE nu inseamna liber la imprumuturi Romania are o problema de finantare

Pandemia a bagat lumea intr-o recesiune fara precedent dupa al doilea razboi mondial. Deficite bugetare au explodat din cauza pozitiei ciclice radical schimbate a economiilor si a nevoii de a atenua socul. in UE au fost suspendate temporar regulile fiscale. Dar aceasta nu inseamna un free lunch la imprumuturi. Fiindca circumstantele difera intre state privind capacitatea de a atenua socul. Ne dorim programe solide de sustinere a relansarii economiei, dar sa avem in vedere resursele disponibile. Dezbaterea de la noi subestimeaza problema finantarii deficitelor, a resurselor disponibile.

Suspendarea regulilor fiscale in UE nu inseamna liber la imprumuturi.Romania are o problema de finantare

Pandemia a bagat lumea intr-o recesiune fara precedent dupa al doilea razboi mondial. Deficite bugetare au explodat din cauza pozitiei ciclice radical schimbate a economiilor si a nevoii de a atenua socul. in UE au fost suspendate temporar regulile fiscale.

Studiu: Romania are nevoie de 700 de milioane de euro pentru tranzitia spre o energie verde Cu cat este eliminat mai repede carbunele, cu atat mai ieftin

Romania are nevoie de 700 de milioane euro pentru tranzitia justa a zonelor miniere afectate de eliminarea treptata a carbunelui din sistemul energetic pana in 2030, arata un nou studiu coordonat de reteaua de think-tank-uri SE3T. net, la care au contribuit EPG si Bankwatch Romania. Investitiile pot fi obtinute din Mecanismul de Tranzitie Justa, din care Romania va putea mobiliza 757 milioane euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )