Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cati bani primesc Serviciile la rectificare

Hotnews Hotnews,
 Cati bani primesc Serviciile la rectificare

Institutii precum Serviciul Roman de Informatii SRI), Serviciul de Protectie si Paza SPP) si Serviciul de Informatii Externe vor primi mai multi bani la rectificarea ce urmeaza a fi adoptata saptamana aceasta. continuă pe Hotnews

SALARIUL MINIM. Cati bani primesc in plus angajatii, incepand cu anul 2020. Anuntul oficial al Guvernului Orban

Salariul minim pe tara pentru anul 2020 creste la nivel brut cu 150 de lei, iar la nivel net cu 83 de lei, a afirmat seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca. Rezultatul.

Cati bani a castigat Simona Halep, pas cu pas. Fiecare meci a insemnat castiguri de milioane de dolari

Halep a incheiat sezonul confruntarilor, iar acum se bucura de liniste si pace, in vacanta, alaturi de viitorul sot. Cati bani a reusit sa faca anul acesta, pas cu pas? Care sunt sumele colosale care au fost incasate de sportiva in anul curent? Meciurile care i-au adus Simonei Halep bani grei Simona a avut o .

Cati bani castiga lunar Prima Doamna a Romaniei. Diferenta uriasa fata de salariul sotului ei

Carmen Iohannis a reusit sa intoarca toate privirile, cu o zi in urma, atunci cand a mers sa voteze, intr-o sectie din Sibiu. Prima Doamna s-a bucurat la fel ca toti sustinatorii candidatului PNL de victoria acestuia, dupa ce au fost oferite primele rezultate de tip exit poll. Acesta a triumfat in fata contracandidatei sale .

ştiri din Economie

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )