Libnet.ro
UNICEF

16:45

Eugen Teodorovici Discoteca anunta un PIB record si asigurarea platii integrale a pensiilor si salariilor pentru buna-functionare a tuturor institutiilor (VIDEO)

B1 B1,
Eugen Teodorovici Discoteca anunta un PIB record si asigurarea platii integrale a pensiilor si salariilor pentru buna-functionare a tuturor institutiilor (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntatin cadrul unei conferinte de presa, de luni, faptul ca Produsul Intern Brut PIB) al Romaniei a ajunsla 1. 031 miliarde de lei, mai mult chiar si. continuă pe B1

EUGEN TEODOROVICI: PSD a fost, este si va fi un partid puternic si prea important pentru a fi santajat

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, spune ca PSD a fost, este si va fi un partid puternic si prea important pentru a fi santajat, indiferent de cine sunt cei care incearca santajul si ca el nu accepta negocierile pe sub masa, nici predarea PSD ca ostatic.

Eugen Teodorovici: PSD a fost, este si va fi un partid puternic si prea important pentru a fi santajat

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a afirmat ca partidul din care face partid e unul prea puternic si important pentru a se lasa santajat si ca nu accepta negocierile pe sub masa.

Eugen Teodorovici: Nu accept negocierile pe sub masa si predarea PSD ca ostatic Tariceanu ar ameninta PSD cu iesirea ALDE de la guvernare daca nu-l sprijina pentru Cotroceni

Eugen Teodorovici, al doilea social-democrat, a afirmat, vineri, ca pe perioada mandatului sau de presedinte executiv nu va accepta negocierile pe sub masa, facute fara stiinta si in ciuda partidului, s.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )