Libnet.ro
UNICEF

11:30

EXECUTIVUL A APROBAT, IERI, RECTIFICAREA BUGETARA Consiliul Fiscal: Riscurile de depasire a tintei de deficit asumate sunt semnificative

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
EXECUTIVUL A APROBAT, IERI, RECTIFICAREA BUGETARA Consiliul Fiscal: Riscurile de depasire a tintei de deficit asumate sunt semnificative

Intervalul probabil in care se va plasa deficitul bugetar, la finalul anului 2019, este cuprins intre 3,4%-3,7% din PIB, apreciaza Consiliul Fiscal * Prin aceasta rectificare bugetara se asigura plata majorata a salariilor si pensiilor si continuarea proiectelor de investitii in domeniile prioritare, a declarat premierul Viorica Dancila Executivul a aprobat, in sedinta de guvern de ieri, rectificarea bugetului general consolidat pe anul 2019, iar Consiliul Fiscal sustine ca exista ris-curi semnificative de depasire a tintei de deficit asumata si chiar a nivelului de referinta de 3% din PIB pentru deficitul bugetar, apreciind ca intervalul probabil in care se va plasa deficitul bugetar, la finalul anului 2019, este cuprins intre 3,4%-3,7% din PIB. continuă pe Ziarul Bursa

EXECUTIVUL A AMANAT APROBAREA RECTIFICARII BUGETARE: Consiliul Fiscal: Riscurile de depasire a tintei de deficit asumate sunt semnificative

Intervalul probabil in care se va plasa deficitul bugetar, la finalul anului 2019, este cuprins intre 3,4%-3,7% din PIB, apreciaza Consiliul Fiscal * Prin aceasta rectificare bugetara se asigura plata majorata a salariilor si pensiilor si continuarea proiectelor de investitii in domeniile prioritare, a declarat premierul Viorica Dancila Executivul a amanat, in sedinta de guvern de ieri, rectificarea bugetului general consolidat pe anul 2019, iar Consiliul Fiscal sustine ca exista ris-curi semnificative de depasire a tintei de deficit asumata si chiar a nivelului de referinta de 3% din PIB pentru deficitul bugetar, apreciind ca intervalul probabil in care se va plasa deficitul bugetar, la finalul anului 2019, este cuprins intre 3,4%-3,7% din PIB.

Consiliul Fiscal, despre rectificarea bugetara: Deficitul ar putea ajunge la 3,7%

Consiliul Fiscal a analizat rectificarea bugetara propusa de Guvern si sustine ca exista riscuri semnificative de depasire a tintei de deficit pe care si-a asumat-o Executivul, si chiar a nivelului de referinta de 3% din PIB, deoarece veniturile sub supraestimate cu pana la 6,8 miliarde lei, iar cheltuielile sunt subestimate cu 4,5 miliarde lei.

Guvernul amana rectificarea bugetara. Mai multi membri ai coalitiei de guvernare, critici despre modul in care Executivul a ales sa redistribuie banii intre institutiile centrale

Guvernul amana rectificarea bugetara. Mai multi membri ai Coalitiei si ai Consiliului Fiscal au criticat modul in care Executivul a ales sa redistribuie banii intre institutiile centrale. Cei mai mult.

EUGEN TEODOROVICI: Planificam sa aprobam rectificarea bugetara saptamana aceasta

Rectificarea va fi pozitiva, conform ministrului Finantelor Autoritatile si-au planificat sa aprobe rectificarea de buget in aceasta saptamana, a afimat, ieri, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, intr-un interviu la Radio Romania Actualitati, citat de Agerpres. Amintim ca, saptamana trecuta, Teodorovici anuntase ca Executivul urma sa aprobe rectificarea bugetara in sedinta de ieri.

NELU BARBU: Rectificarea bugetara a fost prezentata in prima lectura

Rectificarea bugetara a fost prezentata in prima lectura in sedinta de Guvern de ieri si urmeaza sa fie adoptata la viitoarea reuniune a Executivului, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Nelu Barbu.

BARNA, DESPRE RECTIFICAREA BUGETARA: in logica Guvernului prioritatile sunt pensiile speciale

Liderul USR, Dan Barna, sustine ca rectificarea bugetara propusa de Viorica Dancila si Eugen Teodorovici este ridicola si ingroapa Romania. Candidatul Aliantei 2020 la alegerile prezidentiale sustine ca prioritatile Guvernului sunt pensiile speciale, ingrasarea baronilor locali prin PNDL si amnistierea fiscala a unor parveniti care si-au umflat conturile prin afaceri frauduloase.

Rectificarea bugetara va fi adoptata la urmatoarea sedinta de guvern

Rectificarea bugetara a fost prezentata in prima lectura in sedinta de Guvern si va fi adoptata in u.

Primarul Sucevei, nemultumit de rectificarea bugetara propusa de Guvernul Dancila. Ce ii reproseaza Ion Lungu ministrului Teodorovici

Ion Lungu, primarul orasului Suceava si vicepresedintele Asociatiei Municipiilor din Romania, a declarat, miercuri, ca este nemultumit de rectificarea bugetara propusa de Eugen Teodorovici, ministrul.

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei critica rectificarea bugetara: Scad alocari pentru domenii cheie pentru economie

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei critica rectificarea bugetara, deoarece scad alocari bugetare pentru domenii cheie pentru economie, unde Romania inregistreaza decalaje majore fata de media UE, si solicita Guvernului sa nu mai introduca noi taxe si impozite fara consultare.

Sindicatele din Educatie cer Guvernului sa nu blocheze angajarile din sistem, masura inclusa in rectificarea bugetara

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) cere Guvernului Romaniei sa nu blocheze angajarile in sistemul de educatie, masura propusa la rectificarea bugetara din aceasta luna. Avertizam, pe aceasta cale, faptul ca, din cele peste peste 6. 500 de unitati de invatamant cu personalitate juridica, sunt foarte multe unitati cu posturi unice.

ştiri din Politica

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )