Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ministerul Agriculturii: Rectificarea bugetara nu afecteaza subventiile

Adevărul Adevărul,
Ministerul Agriculturii: Rectificarea bugetara nu afecteaza subventiile

Ministerul Agriculturii sustine ca rectificarea bugetara nu va influenta acordarea subventiilor agricole, desi proiectul de rectificare bugetara ilustreaza un minus de 29,4 milioane de lei la categoria subventii, la acest minister. continuă pe Adevărul

Barna, despre rectificarea bugetara

Liderul USR, Dan Barna, sustine ca rectificarea bugetara propusa de Viorica Dancila si Eugen Teodoro.

EUGEN TEODOROVICI: Planificam sa aprobam rectificarea bugetara saptamana aceasta

Rectificarea va fi pozitiva, conform ministrului Finantelor Autoritatile si-au planificat sa aprobe rectificarea de buget in aceasta saptamana, a afimat, ieri, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, intr-un interviu la Radio Romania Actualitati, citat de Agerpres. Amintim ca, saptamana trecuta, Teodorovici anuntase ca Executivul urma sa aprobe rectificarea bugetara in sedinta de ieri.

Ce se intampla cu rectificarea bugetara. Eugen Teodorovici vine cu explicatii

Eugen Teodorovici a facut, in cursul zilei de azi, o serie de declaratii in privinta rectificarii bugetare. Acesta a sustinut faptul ca toate ministerele vor primi bani si ca schimbarea spera ca va fi una pozitiva. Eugen Teodorovici, despre rectificarea bugetara: Speram sa fie o schimbare pozitiva Eugen Teodorovici a sustinut astazi, 5 august, ca .

MARIUS BUDAI, MINISTRUL MUNCII: Impozitarea pensiilor speciale, asumata prin rectificarea bugetara

Impozitarea pensiilor speciale va fi asumata prin rectificarea bugetara, a declarat Marius Budai, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, intr-o conferinta de presa care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, la Botosani. Rectificarea ar urma sa se afle pe ordinea de zi a sedintei de astazi a guvernului Dancila, dupa cum a anuntat ministrul finantelor publice, Eugen Teodorovici.

Teodorovici: Rectificarea bugetara va fi una, speram, pozitiva. Toate ministerele vor primi bani

Rectificarea bugetara va fi una, speram noi, pozitiva, adica toate ministerele, cele care au planificate masuri importante de investitii si nu numai, vor primi toate sumele necesare astfel incat pana la finele acestui an sa le si aplice, a spus luni ministrul de Finante Eugen Teodorovici intr-o interventie la Radio Romania Actualitati.

Cine castiga si cine pierde la rectificarea bugetara

Guvernul ar trebui sa aprobe luni rectificarea bugetara, in urma careia castiga bani Serviciile si Presedintia, dar sunt taiate fonduri de la Transporturi, Educatie si Sanatate.

Start-Up Nation: Ministrul pentru Mediul de Afaceri pierde 243 milioane lei la rectificarea bugetara (proiect)

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, care gestioneaza programul Start-Up Nation, pierde 243 de milioane de lei din buget, potrivit proiectului de rectificare bugetara pe anul 2019, publicat marti de Ministerul Finantelor.

Guvernul taie fonduri de salarii si introduce noi taxe, dar se lauda cu rectificarea bugetara pozitiva

Ministerul Finantelor Publice a publicat, marti, proiectul rectificarii bugetare pe care urmeaza sa o adopte Guvernul, precizand ca este o rectificare bugetara pozitiva, desi taie din cheltuielile de personal, face concedieri masive, blocheaza posturi si introduce noi taxe.

Masuri de austeritate la rectificarea bugetara: Teodorovici taie fondurile din 11 ministere, inclusiv unele de natura salariala

Ministerul Finantelor a publicat, in sfarsit, proiectul de rectificare bugetara, care prevede printre altele taierea fondurilor a 11 ministere.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )