Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, ii acuza pe criticii rectificarii bugetare de subminarea economiei nationale (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, ii acuza pe criticii rectificarii bugetare de subminarea economiei nationale (VIDEO)

Prin necitirea responsabila a proiectului de rectificare se incearca descurajarea investitorilor din Romania si, pe cale de consecinte, se submineaza economia nationala, a precizat ministrul de Finante,. continuă pe B1

Eugen Teodorovici Discoteca anunta un PIB record si asigurarea platii integrale a pensiilor si salariilor pentru buna-functionare a tuturor institutiilor (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntatin cadrul unei conferinte de presa, de luni, faptul ca Produsul Intern Brut PIB) al Romaniei a ajunsla 1. 031 miliarde de lei, mai mult chiar si.

EUGEN TEODOROVICI: PSD a fost, este si va fi un partid puternic si prea important pentru a fi santajat

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, spune ca PSD a fost, este si va fi un partid puternic si prea important pentru a fi santajat, indiferent de cine sunt cei care incearca santajul si ca el nu accepta negocierile pe sub masa, nici predarea PSD ca ostatic.

Eugen Teodorovici: PSD a fost, este si va fi un partid puternic si prea important pentru a fi santajat

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a afirmat ca partidul din care face partid e unul prea puternic si important pentru a se lasa santajat si ca nu accepta negocierile pe sub masa.

Eugen Teodorovici: Nu accept negocierile pe sub masa si predarea PSD ca ostatic Tariceanu ar ameninta PSD cu iesirea ALDE de la guvernare daca nu-l sprijina pentru Cotroceni

Eugen Teodorovici, al doilea social-democrat, a afirmat, vineri, ca pe perioada mandatului sau de presedinte executiv nu va accepta negocierile pe sub masa, facute fara stiinta si in ciuda partidului, s.

Ministrul de Finante vrea mai putine ore la scoala, dupa ce a redus bugetul Educatiei: Sa nu mai incarcam elevii atat de mult

Eugen Teodorovici a declarat ca exista posibilitatea reducerii numarului de ore la anumite materii scolare, spunand ca acest lucru este dorit de parinti, elevi si, probabil, Ministerul Educatiei. O experta in Educatie considera insa ca aceste schimbari trebuie gandite si realizate de catre specialisti in invatamant, nu in Economie.

TEODOROVICI: Deficitul bugetar nu este in pericol

Prima rectificare bugetara pe 2019 este una pozitiva, iar depasirea tintei asumate de deficit bugetar nu este un pericol si sunt asigurate fonduri pentru pensii si salarii, a spus, luni, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, dupa ce Executivul a adoptat rectificarea bugetara dupa sedinta de Guvern.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )