Libnet.ro
UNICEF

10:45

PRIMARIA CAPITALEI RASPUNDE DECLARATIILOR MINISTRULUI FINANTELOR: Bucurestiul nu face parte din proiectul de rectificare bugetara a Guvernului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PRIMARIA CAPITALEI RASPUNDE DECLARATIILOR MINISTRULUI FINANTELOR: Bucurestiul nu face parte din proiectul de rectificare bugetara a Guvernului

Bucurestiul nu face parte din proiectul de rectificare bugetara a Guvernului, iar fondurile suplimentare cerute, in valoare de 62,4 milioane de lei nu vor fi acordate, precizeaza primaria ca raspuns la declaratiile ministrului Finantelor Publice, facute in conferinta de presa sustinuta dupa sedinta Guvernului din 28 noiembrie 2019, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Primaria Capitalei nu primeste rectificarea bugetara ceruta

Primaria Capitalei afirma azi cu Bucurestiul nu face parte din proiectul de rectificare bugetara a Guvernului, iar fondurile suplimentare cerute, in valoare de 62,4 milioane de lei nu vor fi acordate, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Liberalul Ciprian Ciucu anunta ca va candida la Primaria Capitalei

Consilierul general Ciprian Ciucu, presedinte interimar al PNL Sector 6, a anuntat, marti, ca va candida la Primaria Capitalei. Eu am viziunea cea mai realista, dar si instrumentele cu care sa pun Bucurestiul pe baze solide dupa ce a fost adus in pragul dezintegrarii de catre PSD, a scris Ciucu pe Facebook.

Cat plateste Primaria Capitalei pentru luminitele de Craciun comparativ cu celelalte orase din tara

Luminitele festive din acest an costa bucuresteni aproximativ 12 milioane de lei. Primaria Capitalei anunta ca arterele principale ale orasului vor fi luminate de 10 milioane de LED-uri desfasurate pe 920 de kilometri, mii de figurine 2D si 3D, simboluri fotbalistice, brazi gigant si reprezentarea Sistemului Solar.

Nicusor Dan si-a lansat programul de candidat pentru Primaria Capitalei: Eu cred in candidatul unic al Opozitiei

Candidatul independent sustinut de USR pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, si-a lansat marti programul de candidat. Alaturi de acestia au fost prezenti doi fosti colegi de partid, Cosette Chichirau si Stelian Ion, care la randul lor urmeaza sa candideze pentru primariile din Iasi, respectiv Constanta. Fostu lider USR a subliniat ca opozitia trebuie sa aiba un candidat unic care sa se lupte cu Gabriela Firea pentru Primaria Bucurestiului.

Primaria Capitalei plateste circa 12 milioane lei pentru luminitele de Craciun din acest an

Primaria Capitalei plateste circa 12 milioane lei pentru luminitele de Craciun din acest an, potrivit informatiilor furnizate de municipalitate la solicitarea HotNews. ro. De acesti bani municipalitatea a inchiriat si cumparat 10 milioane de LED-uri desfasurate pe 920 de kilometri, figurine 2D si 3D, simboluri fotbalistice, brazi gigant si reprezentarea Sistemului Solar. Lucrarile au fost facute de Compania Municipala Iluminat Public. Luminitele vor fi aprinse pe 28 noiembrie cand va fi deschis si Targul de Craciun. Desi este un an mai greu din punct de vedere financiar, primarul Gabriela Firea plateste cu aproape 2 milioane de lei mai mult pentru luminitele de Craciun fata de anul trecut.

Nicusor Dan si-a lansat oficial site-ul de campanie. Ce prioritati are pentru Bucuresti candidatul independent sustinut de USR la Primaria Capitalei

Sistemul centralizat de incalzire, mobilitatea si tot ce tine de ea, poluarea si cladirile cu risc seismic sunt chestiuni urgente pe care Bucurestiul trebuie sa le rezolve, considera Nicusor Dan, ca.

Declaratia de avere a ministrului Finantelor. Florin Citu are datorii de 300.000 de euro

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a depus declaratia de avere. Florin Citu are trei terenuri, dobandite prin donatii. Are o casa si un apartament, un cont la Raiffeisen Bank si un credit de 303.

Primaria Capitalei vrea sa imprumute bani pentru cofinantarea fondurilor europene

Primaria Bucuresti intentioneaza sa contracteze un imprumut de pana la 140 de milioane de lei pentru.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )