Libnet.ro
UNICEF

15:30

Rectificarea bugetara arata dezastrul proiectelor din fonduri europene

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Rectificarea bugetara arata dezastrul proiectelor din fonduri europene

Proiectele finantate din fonduri europene pierd cei mai multi bani, potrivit rectificarii bugetare. In total 1,8 miliarde de lei vor fi taiati de la proiecte FEN postaderare 2014-2020. De asemenea, Ministerul Fondurilor Europene pierde la rectificare. continuă pe Wall-Street Ro

Masuri de austeritate la rectificarea bugetara: Teodorovici taie fondurile din 11 ministere, inclusiv unele de natura salariala

Ministerul Finantelor a publicat, in sfarsit, proiectul de rectificare bugetara, care prevede printre altele taierea fondurilor a 11 ministere.

Guvernul taie fonduri de salarii si introduce noi taxe, dar se lauda cu rectificarea bugetara pozitiva

Ministerul Finantelor Publice a publicat, marti, proiectul rectificarii bugetare pe care urmeaza sa o adopte Guvernul, precizand ca este o rectificare bugetara pozitiva, desi taie din cheltuielile de personal, face concedieri masive, blocheaza posturi si introduce noi taxe.

Cine castiga si cine pierde la rectificarea bugetara

Guvernul ar trebui sa aprobe luni rectificarea bugetara, in urma careia castiga bani Serviciile si Presedintia, dar sunt taiate fonduri de la Transporturi, Educatie si Sanatate.

BARNA, DESPRE RECTIFICAREA BUGETARA: in logica Guvernului prioritatile sunt pensiile speciale

Liderul USR, Dan Barna, sustine ca rectificarea bugetara propusa de Viorica Dancila si Eugen Teodorovici este ridicola si ingroapa Romania. Candidatul Aliantei 2020 la alegerile prezidentiale sustine ca prioritatile Guvernului sunt pensiile speciale, ingrasarea baronilor locali prin PNDL si amnistierea fiscala a unor parveniti care si-au umflat conturile prin afaceri frauduloase.

EUGEN TEODOROVICI: Planificam sa aprobam rectificarea bugetara saptamana aceasta

Rectificarea va fi pozitiva, conform ministrului Finantelor Autoritatile si-au planificat sa aprobe rectificarea de buget in aceasta saptamana, a afimat, ieri, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, intr-un interviu la Radio Romania Actualitati, citat de Agerpres. Amintim ca, saptamana trecuta, Teodorovici anuntase ca Executivul urma sa aprobe rectificarea bugetara in sedinta de ieri.

Ce se intampla cu rectificarea bugetara. Eugen Teodorovici vine cu explicatii

Eugen Teodorovici a facut, in cursul zilei de azi, o serie de declaratii in privinta rectificarii bugetare. Acesta a sustinut faptul ca toate ministerele vor primi bani si ca schimbarea spera ca va fi una pozitiva. Eugen Teodorovici, despre rectificarea bugetara: Speram sa fie o schimbare pozitiva Eugen Teodorovici a sustinut astazi, 5 august, ca .

MARIUS BUDAI, MINISTRUL MUNCII: Impozitarea pensiilor speciale, asumata prin rectificarea bugetara

Impozitarea pensiilor speciale va fi asumata prin rectificarea bugetara, a declarat Marius Budai, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, intr-o conferinta de presa care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, la Botosani. Rectificarea ar urma sa se afle pe ordinea de zi a sedintei de astazi a guvernului Dancila, dupa cum a anuntat ministrul finantelor publice, Eugen Teodorovici.

Primarul Sucevei, nemultumit de rectificarea bugetara propusa de Guvernul Dancila. Ce ii reproseaza Ion Lungu ministrului Teodorovici

Ion Lungu, primarul orasului Suceava si vicepresedintele Asociatiei Municipiilor din Romania, a declarat, miercuri, ca este nemultumit de rectificarea bugetara propusa de Eugen Teodorovici, ministrul.

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei critica rectificarea bugetara: Scad alocari pentru domenii cheie pentru economie

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei critica rectificarea bugetara, deoarece scad alocari bugetare pentru domenii cheie pentru economie, unde Romania inregistreaza decalaje majore fata de media UE, si solicita Guvernului sa nu mai introduca noi taxe si impozite fara consultare.

Sindicatele din Educatie cer Guvernului sa nu blocheze angajarile din sistem, masura inclusa in rectificarea bugetara

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) cere Guvernului Romaniei sa nu blocheze angajarile in sistemul de educatie, masura propusa la rectificarea bugetara din aceasta luna. Avertizam, pe aceasta cale, faptul ca, din cele peste peste 6. 500 de unitati de invatamant cu personalitate juridica, sunt foarte multe unitati cu posturi unice.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2623 seconds )