Libnet.ro
UNICEF

19:17

Rectificarea bugetara a fost aprobata Deficitul bugetar va fi de 4,4% S-au dat bani pentru pensii, PNDL si concedii medicale

Hotnews Hotnews,
 Rectificarea bugetara a fost aprobata Deficitul bugetar va fi de 4,4% S-au dat bani pentru pensii, PNDL si concedii medicale

Guvernul a aprobat in sedinta de joi proiectul de rectificare bugetara. Ministrul finantelor, Florin Citu, a anuntat ca in documentatia de rectificare a fost trecut un deficit bugetar pentru acest an de 4,4%. in urma cu doua zile, Guvernul avea in calcul un deficit de 4,3%, insa au mai fost adaugate niste sume pentru plati restante in educatie si sanatate. continuă pe Hotnews

OFICIAL Rectificarea bugetara: deficitul creste cu 18 miliarde lei, la 4,3% din PIB.Cine pierde si cine primeste bani

Ministerul Finantelor condus de liberalul Florin Citu a publicat rectificarea bugetara. Conform acesteia, deficitul creste cu 17,9 miliarde lei si va ajunge la 4,3% din Produsul Intern Brut in acest an.

Rectificarea bugetara: Bani pentru autoritatile locale Rambursarea TVA catre companii Decontarea platilor care trebuie facute de Casa Nationala de Sanatate

Premierul Ludovic Orban sustine ca este extrem de dificil de facut rectificarea bugetara. Forma proiectului de OUG privind rectificarea ar urma sa fie definitivata pana la finalul zilei de marti, urmand sa fie aprobata pana la sfarsitul saptamanii, a declarat luni premierul. Potrivit acestuia, cel mai important obiectiv este asigurarea resurselor financiare pentru toate institutiile publice si pentru toate autoritatile locale, pentru plata salariilor, a diferitelor drepturi sociale si a unor cheltuieli de functionare.

OG de rectificare bugetara. Deficitul bugetar ar putea creste la 4,3%

Deficitul bugetar ar putea ajunge la 4,3% din PIB in acest an, in conditiile incetinirii cresterii e.

Rectificarea bugetara si salariul minim, pe agenda guvernului Orban

Alegerile prezidentiale s-au incheiat, iar guvernul Orban se afla in fata primelor provocari majore: rectificarea bugetara ce trebuie aprobata de membrii Executivului pana la sfarsitul acestei saptamani si majorarea salariului minim.

Guvernul Orban adopta rectificarea bugetara. Cine castiga si cine pierde bani

Guvernul Orban se reuneste in sedinta, joi, de la ora 17. 00, pentru a adopta rectificarea bugetara puternic negativa, cu un deficit bugetar estimat la 4,3%.

Guvernul a adoptat rectificarea bugetara: cu cat a fost suplimentat bugetul pentru pensii si alocatii

Guvernul a adoptat, joi, rectificarea bugetara pentru anul 2019. Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat ca a fost suplimentat bugetul pentru decontarea concediilor medicale cu 1,2 miliarde de lei. De.

Ministrul Anisie a cerut, Guvernul a taiat. Rectificarea bugetara a lasat Educatia fara 2 miliarde de lei

Suntem pe final de an, finalizam anumite obiective de investitii si trebuie sa primim acesti bani 10 miliarde de lei-n. r. Asta sustinea zilele trecute ministru Educatiei, Monica Anisie. in schimb, astazi la rectificarea bugetara, Guvernul a taiat de la Educatie doua miliarde de lei. Motivul: banii erau pentru un proiect care nici nu a fost semnat.

Florin Citu a revizuit deficitul bugetar la peste 4%, fata de 2,76%

Deficitul bugetar pentru 2018 va fi revizuit la peste 4%, de la 2,76%, cat a fost tinta asumata la i.

Ministrul Finantelor revizuieste deficitul bugetar pentru acest an la 4%

Deficitul bugetar pentru 2018 va fi revizuit la peste 4%, de la 2,76%, cat a fost tinta asumata la inceputul anului, a anuntat, intr-un interviu acordat Bloomberg, ministrul Finantelor, Florin Citu, preluat de Profit. ro.

Ministrul Finantelor revizuieste deficitul bugetar pentru acest an la 4%

Deficitul bugetar pentru 2018 va fi revizuit la peste 4%, de la 2,76%, cat a fost tinta asumata la i.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )