Libnet.ro
UNICEF

22:32

Sindicalistii critica rectificarea bugetara: Iz de campanie electorala

Adevărul Adevărul,
Sindicalistii critica rectificarea bugetara: Iz de campanie electorala

Blocul National Sindical BNS) critica rectificarea bugetara cu iz de campanie electorala si cere Guvernului o rectificare bugetara reala. continuă pe Adevărul

DAN BARNA, DESPRE RECTIFICAREA BUGETARA: Educatia a fost si este subfinantata

Liderul USR Dan Barna precizeaza ca Guvernul taie, prin rectificarea bugetara adoptata luni, un miliard de lei de la educatie si spune ca educatia a fost si este subfinantata nu dintr-o greseala, ci printr-o politica intentionata, pentru ca oamenii mai putin educati sunt vulnerabili electoral, sunt masa de manevra a PSD.

ALDE NU este de acord cu RECTIFICAREA BUGETARA. Tariceanu a someaza pe Dancila: Promisiunile pentru ROMANI, un esec. Pana pe 20 august sa prezinte un set de masuri

Calin Popescu Tariceanua reiterat, luni, faptul ca ALDE nu este de acord cu rectificarea bugetara, afirmand ca promisiunile facute romanilor sunt un esec. Seful Senatului a somat-o pe premierul.

Guvernul taie un miliard de lei de la Educatie. Anuntul facut de premierul Dancila inainte de rectificarea bugetara

Guvernul Romaniei a adoptat, luni, rectificarea bugetara pentru anul 2019. Viorica Dancila a anuntat ca ministerul Educatiei va primi fonduri mai mari cu 42,4% decat anul trecut, insa a precizat ca reducerea de un miliard de lei vizeaza programul Merg la scoala, care nu a fost prevazut in programele finatate pana la finalul lui 2019.

Ministrul Finantelor, anunt despre banii romanilor: Rectificarea bugetara asigura banii pentru salariile si pensiile cetatenilor

Ministrul de Finante a tinut o declaratie de presa, dupa ce rectificarea bugetara a fost aprobata de presedintele Iohannis. Eugen Teodorovici sustine ca rectificarea bugetara asigura banii pentru salariile ro.

Citu: Rectificarea bugetara ar trebui retrasa si facuta o rectificare negativa

Liderul senatorilor PNL, Florin Citu, a afirmat luni ca rectificarea bugetara ar trebui retrasa si p.

FLORIN CITU: Rectificarea bugetara ar trebui retrasa si facuta o rectificare negativa

Liderul senatorilor PNL, Florin Citu, a afirmat luni ca rectificarea bugetara ar trebui retrasa si propusa o rectificare negativa, acuzand ca exista o gaura in buget de 9 miliarde de lei.

Dancila: Adoptam rectificarea bugetara. De ce au fost taiati banii pentru proiectul Merg la scoala

Guevrnul adopta rectificarea bugetara in sedinta de luni, a anuntat premierul Viorica Dancila, care a declarat ca rectificarea este pozitiva, pentru ca se reduce din zonele in care banii nu sunt folositi si se repartizeaza sumele acolo unde este nevoie.

Rectificarea bugetara, pe agenda sedintei de luni a guvernului. Proiectul a iscat zazanie intre PSD si ALDE

Guvernul a discutat joi propunerea de rectificare bugetara, iar adoptarea acesteia a fost amanata cu o saptamana. Asadar, aflati in ziua cu pricina, proiectul va fi pus pe masa in sedinta guvernului. Ideea lui Teodorovici a fost criticata intens de ALDE, care a amenintat saptamana precedenta ca va iesi de la guvernare daca proiectul va .

Barna, despre rectificarea bugetara: Educatia a fost si este subfinantata

Liderul USR Dan Barna precizeaza ca Guvernul taie, prin rectificarea bugetara adoptata luni, un mili.

Rectificarea bugetara, aprobata luni de Guvern. Teodorovici spune ca sunt bani de pensii si salarii

Rectificarea bugetara, considerata pozitiva de ministrul Finantelor, desi se bazeaza pe noi taxe, taie fonduri de salarii si de la cele mai importante ministere si presupune si concedieri, va fi aprobata in sedinta de luni a Executivului.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )