Libnet.ro
UNICEF

12:15

4,3% - DEFICITUL DIN RECTIFICAREA BUGETARA Analistii: Taierea salariilor si digitalizarea ANAF - primele masuri necesare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
4,3% - DEFICITUL DIN RECTIFICAREA BUGETARA Analistii: Taierea salariilor si digitalizarea ANAF - primele masuri necesare

Reducerea salariilor si digitalizarea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) sunt primele doua masuri care ar trebui luate de noul Guvern pentru indreptarea situatiei bugetare in care ne aflam, sunt de parere analistii financiari. continuă pe Ziarul Bursa

OFICIAL Rectificarea bugetara: deficitul creste cu 18 miliarde lei, la 4,3% din PIB.Cine pierde si cine primeste bani

Ministerul Finantelor condus de liberalul Florin Citu a publicat rectificarea bugetara. Conform acesteia, deficitul creste cu 17,9 miliarde lei si va ajunge la 4,3% din Produsul Intern Brut in acest an.

Rectificarea bugetara: Bani pentru autoritatile locale Rambursarea TVA catre companii Decontarea platilor care trebuie facute de Casa Nationala de Sanatate

Premierul Ludovic Orban sustine ca este extrem de dificil de facut rectificarea bugetara. Forma proiectului de OUG privind rectificarea ar urma sa fie definitivata pana la finalul zilei de marti, urmand sa fie aprobata pana la sfarsitul saptamanii, a declarat luni premierul. Potrivit acestuia, cel mai important obiectiv este asigurarea resurselor financiare pentru toate institutiile publice si pentru toate autoritatile locale, pentru plata salariilor, a diferitelor drepturi sociale si a unor cheltuieli de functionare.

Ministrul Anisie a cerut, Guvernul a taiat. Rectificarea bugetara a lasat Educatia fara 2 miliarde de lei

Suntem pe final de an, finalizam anumite obiective de investitii si trebuie sa primim acesti bani 10 miliarde de lei-n. r. Asta sustinea zilele trecute ministru Educatiei, Monica Anisie. in schimb, astazi la rectificarea bugetara, Guvernul a taiat de la Educatie doua miliarde de lei. Motivul: banii erau pentru un proiect care nici nu a fost semnat.

Surse: Rectificarea bugetara, pe un deficit de aproape 4 la suta. Cine pierde si cine castiga bani

Ministerul Finantelor a finalizat rectificarea bugetara, pe lista ministerelor care pierd bani numarandu-se cel al Educatiei, Transporturilor si Fondurilor Europene. Primesc fonduri suplimentare Ministerul.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora privind rectificarea bugetara. Cand vin banii pentru salarii si facturile restante

Rectificarea bugetara ar putea fi adoptata pana la finalul acestei saptamani, da asigurari Ludovic Orban. Premierul a declarat ca ministrul Finantelor va avea chiar astazi o discutie cu toti ministrii.

Rectificarea bugetara si salariul minim, pe agenda guvernului Orban

Alegerile prezidentiale s-au incheiat, iar guvernul Orban se afla in fata primelor provocari majore: rectificarea bugetara ce trebuie aprobata de membrii Executivului pana la sfarsitul acestei saptamani si majorarea salariului minim.

Ludovic Orban, despre rectificarea bugetara: Sunt prevazute fonduri suplimentare pentru Ministerul Muncii si in domeniul sanatatii

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca in rectificarea bugetara sunt prevazute suplimentarea bugetului Ministerului Muncii pentru plata pensiilor si alocarea de fonduri in domeniul sanatatii, pentru asigurarea.

Liberalii au finalizat rectificarea bugetara. Cine pierde si cine castiga

Ministerul Finantelor a finalizat rectificarea bugetara. Pierd bani ministerele Educatiei, Transporturilor si Fondurilor Europene si primesc fonduri suplimentare Ministerul Muncii, Ministerul Sanatatii si Ministerul Dezvoltarii Regionale, conform datelor obtinute de Realitatea Plus.

Orban: Obiectivul meu, sa stabilim forma OUG pe rectificarea bugetara

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca obiectivul sau este ca, pana la finalul zilei de marti, sa fie stabilita forma definitiva a ordonantei de urgenta privind rectificarea bugetara.

Orban: Ministerul Finantelor va finaliza luni proiectul privind rectificarea bugetara

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca luni Ministerul de Finante va finaliza proiectul privind rectificarea bugetara.

ştiri din Economie

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )