Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cele 7 motive pentru care Consiliul Fiscal da de pamant cu rectificarea bugetara propusa de Teodorovici

Hotnews Hotnews,
 Cele 7 motive pentru care Consiliul Fiscal da de pamant cu rectificarea bugetara propusa de Teodorovici

Exista riscuri semnificative de depasire a tintei de deficit asumate si chiar a nivelului de referinta de 3% din PIB pentru deficitul bugetar. in absenta adoptarii unor masuri compensatorii suplimentare credibile, intervalul probabil in care se va plasa deficitul bugetar la finalul anului 2019 potrivit metodologiei nationale este cuprins intre 3,4% - 3,7% din PIB, se arata in concluziile primei opinii emise de noua componenta a Consiliului Fiscal, institutie condusa de prof. Daniel Daianu. continuă pe Hotnews

Consiliul Fiscal, despre rectificarea bugetara: Deficitul ar putea ajunge la 3,7%

Consiliul Fiscal a analizat rectificarea bugetara propusa de Guvern si sustine ca exista riscuri semnificative de depasire a tintei de deficit pe care si-a asumat-o Executivul, si chiar a nivelului de referinta de 3% din PIB, deoarece veniturile sub supraestimate cu pana la 6,8 miliarde lei, iar cheltuielile sunt subestimate cu 4,5 miliarde lei.

Motivul pentru care Maria Constantin a lipsit de la inmormantarea lui Marcel Toader. Macar acum, ar fi putut trece peste asta

Marcel Toader a murit pe 3 august, in urma unui infarct. in data de 7 august, afaceristul a fost condus de familie si apropiati pe ultimul drum. La funeralii a participat doar una dintre cele 6 sotii, Raluca, desi erau asteptate si celelalte neveste. Ce gest a facut Maria Constantin si motivul pentru care l-a .

Motivul pentru care Andreea Balan merge la psiholog. A schimbat de doua ori terapeutul pana acum

Cantareata Andreea Balan a vorbit despre importanta psihologului in viata ei si motivul care a determinat-o sa schimbe pana acum terapeutul de doua ori. Ea a facut dezvaluiri importante, scotand la iveala lucruri pe care putini le stiau despre ea. Andreea Balan, despre importanta psihologului Cantareata Andreea Balan pune mare pret pe linistea ei, motiv .

Adela Popescu si Radu Valcan si-au retras copilul de la gradinita. Motivul pentru care vedeta PRO TV a luat aceasta decizie

Adela Popescu si Radu Valcan au luat o decizie importanta in ceea ce il priveste pe fiul lor cel mare, Alexandru. Cei doi au hotarat sa-l retraga pe acesta de la gradinita. Vedeta Pro TV a explicat pe blogul sau de ce a luat aceasta decizie. Ce i-a determinat pe Adela Popescu si Radu Valcan .

CONSILIUL FISCAL, DESPRE PROIECTUL RECTIFICARII BUGETARE: Deficitul bugetar ar putea fi cuprins, la sfarsitul anului, intre 3,4% si 3,7% din PIB

Tara noastra ar putea depasi tinta de deficit bugetar asumata pentru final anului acesta si poate oscila in intervalul 3,4% - 3,7% din PIB.

Schimbarea la Fata a Domnului. Adevaratul motiv pentru care astazi nu ai voie sa te certi deloc

Schimbarea la Fata a Domnului. In fiecare zi de 6 august, romanii sarbatoresc un praznic foarte important pentru credinta ortodoxa: Schimbarea la Fata a lui Iisus Hristos, unul dintre cele 12 praznice.

Motivul pentru care Microsoft a platit 4,4 milioane de dolari hackerilor

Mai multi hackeri au incercat sa treaca peste sistemul de securitate al Microsoft, iar compania i-a platit cu bani multi pentru asta. in cazul oricarei tehnologii, vulnerabilitatile nu pot.

Studiu PwC: Mandatele directorilor executivi s-a redus. Iata motivele pentru care parasesc companiile

Aproape 17,5% dintre directorii executivi CEOs) ai celor mai mari 2. 500 de companii listate la nivel global au parasit, anul trecut, pozitiile pe care le detineau, potrivit unui studiu. Mai mult, daca in anii 2000, un CEO ramanea in functie in medie o.

Faze tari: Motivul pentru care un barbat nu a mai vorbit cu familia de 4 ani. Ma scoate din minti!; S-a dat drept printesa saudita si a plecat cu bijuterii in valoare de 1,6 milioane de euro dintr-un magazin din Paris

Francezul Zburator a trecut Canalul Manecii. Frank Zapata, de 40 de ani, este primul om care reuseste sa. Figurina neobisnuita descoperita de catre arheologi in Peru. Caroline Coolidge, o studenta in anul doi, a descoperit in timpul.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )