Libnet.ro
UNICEF

15:45

Consiliul Fiscal, despre rectificarea bugetara: Deficitul ar putea ajunge la 3,7%

Adevărul Adevărul,
Consiliul Fiscal, despre rectificarea bugetara: Deficitul ar putea ajunge la 3,7%

Consiliul Fiscal a analizat rectificarea bugetara propusa de Guvern si sustine ca exista riscuri semnificative de depasire a tintei de deficit pe care si-a asumat-o Executivul, si chiar a nivelului de referinta de 3% din PIB, deoarece veniturile sub supraestimate cu pana la 6,8 miliarde lei, iar cheltuielile sunt subestimate cu 4,5 miliarde lei. continuă pe Adevărul

Cele 7 motive pentru care Consiliul Fiscal da de pamant cu rectificarea bugetara propusa de Teodorovici

Exista riscuri semnificative de depasire a tintei de deficit asumate si chiar a nivelului de referinta de 3% din PIB pentru deficitul bugetar. in absenta adoptarii unor masuri compensatorii suplimentare credibile, intervalul probabil in care se va plasa deficitul bugetar la finalul anului 2019 potrivit metodologiei nationale este cuprins intre 3,4% - 3,7% din PIB, se arata in concluziile primei opinii emise de noua componenta a Consiliului Fiscal, institutie condusa de prof. Daniel Daianu.

BARNA, DESPRE RECTIFICAREA BUGETARA: in logica Guvernului prioritatile sunt pensiile speciale

Liderul USR, Dan Barna, sustine ca rectificarea bugetara propusa de Viorica Dancila si Eugen Teodorovici este ridicola si ingroapa Romania. Candidatul Aliantei 2020 la alegerile prezidentiale sustine ca prioritatile Guvernului sunt pensiile speciale, ingrasarea baronilor locali prin PNDL si amnistierea fiscala a unor parveniti care si-au umflat conturile prin afaceri frauduloase.

Barna, despre rectificarea bugetara

Liderul USR, Dan Barna, sustine ca rectificarea bugetara propusa de Viorica Dancila si Eugen Teodoro.

CONSILIUL FISCAL, DESPRE PROIECTUL RECTIFICARII BUGETARE: Deficitul bugetar ar putea fi cuprins, la sfarsitul anului, intre 3,4% si 3,7% din PIB

Tara noastra ar putea depasi tinta de deficit bugetar asumata pentru final anului acesta si poate oscila in intervalul 3,4% - 3,7% din PIB.

Ce se intampla cu rectificarea bugetara. Eugen Teodorovici vine cu explicatii

Eugen Teodorovici a facut, in cursul zilei de azi, o serie de declaratii in privinta rectificarii bugetare. Acesta a sustinut faptul ca toate ministerele vor primi bani si ca schimbarea spera ca va fi una pozitiva. Eugen Teodorovici, despre rectificarea bugetara: Speram sa fie o schimbare pozitiva Eugen Teodorovici a sustinut astazi, 5 august, ca .

EUGEN TEODOROVICI: Planificam sa aprobam rectificarea bugetara saptamana aceasta

Rectificarea va fi pozitiva, conform ministrului Finantelor Autoritatile si-au planificat sa aprobe rectificarea de buget in aceasta saptamana, a afimat, ieri, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, intr-un interviu la Radio Romania Actualitati, citat de Agerpres. Amintim ca, saptamana trecuta, Teodorovici anuntase ca Executivul urma sa aprobe rectificarea bugetara in sedinta de ieri.

MARIUS BUDAI, MINISTRUL MUNCII: Impozitarea pensiilor speciale, asumata prin rectificarea bugetara

Impozitarea pensiilor speciale va fi asumata prin rectificarea bugetara, a declarat Marius Budai, ministrul Muncii si Justitiei Sociale, intr-o conferinta de presa care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, la Botosani. Rectificarea ar urma sa se afle pe ordinea de zi a sedintei de astazi a guvernului Dancila, dupa cum a anuntat ministrul finantelor publice, Eugen Teodorovici.

Rectificarea bugetara va fi adoptata la urmatoarea sedinta de guvern

Rectificarea bugetara a fost prezentata in prima lectura in sedinta de Guvern si va fi adoptata in u.

Primarul Sucevei, nemultumit de rectificarea bugetara propusa de Guvernul Dancila. Ce ii reproseaza Ion Lungu ministrului Teodorovici

Ion Lungu, primarul orasului Suceava si vicepresedintele Asociatiei Municipiilor din Romania, a declarat, miercuri, ca este nemultumit de rectificarea bugetara propusa de Eugen Teodorovici, ministrul.

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei critica rectificarea bugetara: Scad alocari pentru domenii cheie pentru economie

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei critica rectificarea bugetara, deoarece scad alocari bugetare pentru domenii cheie pentru economie, unde Romania inregistreaza decalaje majore fata de media UE, si solicita Guvernului sa nu mai introduca noi taxe si impozite fara consultare.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )