Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Citu da de inteles ca bugetul pe 2020 va avea un deficit de 3,5%

Hotnews Hotnews,
 Florin Citu da de inteles ca bugetul pe 2020 va avea un deficit de 3,5%

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a dat de inteles marti, intr-o conferinta de presa, ca deficitul bugetar pe anul viitor va fi de 3,5%, precizand ca un document va fi publicat in zilele urmatoare. Alte date pe care se bazeaza bugetul pe 2020 au fost deja publicate de Comisia Nationala de strategie si Prognoza, iar HotNews. ro a publicat aici. continuă pe Hotnews

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ministrul Finantelor, Florin Citu: Astazi facem inca un pas pentru a avea aceasta Romanie normala

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat ca duminica, in ziua celui de-al doilea tur de scrutin pentru alegerile prezidentiale, se face inca un paspentru a avea o Romanie normala. Am.

Florin Citu: Am mai castigat o batalie, dar razboiul cu PSD continua

Florin Citu, ministrul Finantelor, s-a aratat incantat de rezultatul alegerilor prezidentiale, care indica o victorie zdrobitoare pentru candidatul PNL, Klaus Iohannis. Citu avertizeaza, insa, ca scorul.

Comisia Nationala de Strategie si Prognoza incepe sa nu mai exagereze. Ce date se vor folosi la Bugetul 2020

Guvernul isi face bugetul pe cifrele furnizate pe Comisia Nationala de Strategie si Prognoza CNSP). Astfel, Institutia a publicat un document, iar potrivit acestuia bugetul pe anul 2020 va fi realizat pe o crestere economica de 4,1%, un PIB nominal de 1. 129 miliarde lei, un curs de 4,75 leieuro si o inflatie medie anuala de 3,1%.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )