Libnet.ro
UNICEF

21:45

Guvernul a adoptat rectificarea bugetara. Ministrul Finantelor: A trebuit sa suplimentam partea de cheltuieli, pentru ca altfel companiile din sectorul privat si cetatenii nu si-ar fi primit banii pe care ii meritau

B1 B1,
Guvernul a adoptat rectificarea bugetara. Ministrul Finantelor: A trebuit sa suplimentam partea de cheltuieli, pentru ca altfel companiile din sectorul privat si cetatenii nu si-ar fi primit banii pe care ii meritau

Guvernul Orban a adoptat, joi, rectificarea bugetara. Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat, intr-o conferinta de presa sustinuta la finalul sedintei de guvern, ca bugetul pentru decontarea. continuă pe B1

Guvernul a adoptat rectificarea bugetara: cu cat a fost suplimentat bugetul pentru pensii si alocatii

Guvernul a adoptat, joi, rectificarea bugetara pentru anul 2019. Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat ca a fost suplimentat bugetul pentru decontarea concediilor medicale cu 1,2 miliarde de lei. De.

Ministrul Anisie a cerut, Guvernul a taiat. Rectificarea bugetara a lasat Educatia fara 2 miliarde de lei

Suntem pe final de an, finalizam anumite obiective de investitii si trebuie sa primim acesti bani 10 miliarde de lei-n. r. Asta sustinea zilele trecute ministru Educatiei, Monica Anisie. in schimb, astazi la rectificarea bugetara, Guvernul a taiat de la Educatie doua miliarde de lei. Motivul: banii erau pentru un proiect care nici nu a fost semnat.

Rectificarea bugetara a fost aprobata Deficitul bugetar va fi de 4,4% S-au dat bani pentru pensii, PNDL si concedii medicale

Guvernul a aprobat in sedinta de joi proiectul de rectificare bugetara. Ministrul finantelor, Florin Citu, a anuntat ca in documentatia de rectificare a fost trecut un deficit bugetar pentru acest an de 4,4%. in urma cu doua zile, Guvernul avea in calcul un deficit de 4,3%, insa au mai fost adaugate niste sume pentru plati restante in educatie si sanatate.

Ministrul Finantelor acuza PSD de furt si neglijenta. Citu: Cu aceasta rectificare, punem punct unei pratici mizerabile prin care banii publici erau folositi de baroni locali (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor, a subliniat ca rectificarea bugetara propusa de Guvernul Orban pune punct unei practici mizerabile prin care banii, care trebuiau sa ajunga catre cheltuieli sociale er.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora privind rectificarea bugetara. Cand vin banii pentru salarii si facturile restante

Rectificarea bugetara ar putea fi adoptata pana la finalul acestei saptamani, da asigurari Ludovic Orban. Premierul a declarat ca ministrul Finantelor va avea chiar astazi o discutie cu toti ministrii.

Ministrul Finantelor face acuzatii grave: Banii care trebuiau sa ajunga pentru cheltuieli sociale erau folositi pentru baroni locali

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca rectificarea bugetara era necesara. Potrivit ministrului, rectificarea are rolul de a indrepta si de a repara toate prostiile facute de PSD in ultimii trei.

Orban: Ministerul Finantelor va finaliza luni proiectul privind rectificarea bugetara

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca luni Ministerul de Finante va finaliza proiectul privind rectificarea bugetara.

OFICIAL Rectificarea bugetara: deficitul creste cu 18 miliarde lei, la 4,3% din PIB.Cine pierde si cine primeste bani

Ministerul Finantelor condus de liberalul Florin Citu a publicat rectificarea bugetara. Conform acesteia, deficitul creste cu 17,9 miliarde lei si va ajunge la 4,3% din Produsul Intern Brut in acest an.

Surse: Rectificarea bugetara, pe un deficit de aproape 4 la suta. Cine pierde si cine castiga bani

Ministerul Finantelor a finalizat rectificarea bugetara, pe lista ministerelor care pierd bani numarandu-se cel al Educatiei, Transporturilor si Fondurilor Europene. Primesc fonduri suplimentare Ministerul.

Liberalii au finalizat rectificarea bugetara. Cine pierde si cine castiga

Ministerul Finantelor a finalizat rectificarea bugetara. Pierd bani ministerele Educatiei, Transporturilor si Fondurilor Europene si primesc fonduri suplimentare Ministerul Muncii, Ministerul Sanatatii si Ministerul Dezvoltarii Regionale, conform datelor obtinute de Realitatea Plus.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )