Libnet.ro
UNICEF

23:00

Rectificarea bugetara: Bani pentru autoritatile locale Rambursarea TVA catre companii Decontarea platilor care trebuie facute de Casa Nationala de Sanatate

Hotnews Hotnews,
 Rectificarea bugetara: Bani pentru autoritatile locale Rambursarea TVA catre companii Decontarea platilor care trebuie facute de Casa Nationala de Sanatate

Premierul Ludovic Orban sustine ca este extrem de dificil de facut rectificarea bugetara. Forma proiectului de OUG privind rectificarea ar urma sa fie definitivata pana la finalul zilei de marti, urmand sa fie aprobata pana la sfarsitul saptamanii, a declarat luni premierul. Potrivit acestuia, cel mai important obiectiv este asigurarea resurselor financiare pentru toate institutiile publice si pentru toate autoritatile locale, pentru plata salariilor, a diferitelor drepturi sociale si a unor cheltuieli de functionare. continuă pe Hotnews

Surse: Rectificarea bugetara, pe un deficit de aproape 4 la suta. Cine pierde si cine castiga bani

Ministerul Finantelor a finalizat rectificarea bugetara, pe lista ministerelor care pierd bani numarandu-se cel al Educatiei, Transporturilor si Fondurilor Europene. Primesc fonduri suplimentare Ministerul.

Liberalii au finalizat rectificarea bugetara. Cine pierde si cine castiga

Ministerul Finantelor a finalizat rectificarea bugetara. Pierd bani ministerele Educatiei, Transporturilor si Fondurilor Europene si primesc fonduri suplimentare Ministerul Muncii, Ministerul Sanatatii si Ministerul Dezvoltarii Regionale, conform datelor obtinute de Realitatea Plus.

LUDOVIC ORBAN: Vrem sa adoptam rectificarea bugetara pana la sfarsitul lunii noiembrie

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, in localitatea Bals din judetul Olt, ca Guvernul vrea sa adopte pana la sfarsitul lunii noiembrie rectificarea bugetara, el adaugand ca altfel e bai mare pentru ca sunt multe institutii, atat guvernamentale, cat si din administratia locala, aproximativ 20% din total, care nu au bani suficienti pana la sfarsitul anului sa-si plateasca salariile si cheltuielile de functionare.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora privind rectificarea bugetara. Cand vin banii pentru salarii si facturile restante

Rectificarea bugetara ar putea fi adoptata pana la finalul acestei saptamani, da asigurari Ludovic Orban. Premierul a declarat ca ministrul Finantelor va avea chiar astazi o discutie cu toti ministrii.

Ludovic Orban, despre rectificarea bugetara: Sunt prevazute fonduri suplimentare pentru Ministerul Muncii si in domeniul sanatatii

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca in rectificarea bugetara sunt prevazute suplimentarea bugetului Ministerului Muncii pentru plata pensiilor si alocarea de fonduri in domeniul sanatatii, pentru asigurarea.

Monica Anisie vrea aproximativ 1% din PIB pentru Educatie la rectificarea bugetara

Ministrul Monica Anisie a declarat joi ca vrea aproximativ 1% din PIB pentru Ministerul Educatiei la rectificarea bugetara, vizand terminarea mai multor programe importante de dezvoltare a infrastructurii scolare, precum eliminarea toaletelor din curtile scolilor din majoritatea unitatilor de invatamant.

Orban: Vrem sa adoptam rectificarea bugetara pana la sfarsitul lunii noiembrie, ca altfel e bai mare

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri, in localitatea Bals din judetul Olt, ca Guvernul vrea sa adopte pana la sfarsitul lunii noiembrie rectificarea bugetara, el adaugand ca altfel e bai mare pentru.

Rectificarea bugetara si salariul minim, pe agenda guvernului Orban

Alegerile prezidentiale s-au incheiat, iar guvernul Orban se afla in fata primelor provocari majore: rectificarea bugetara ce trebuie aprobata de membrii Executivului pana la sfarsitul acestei saptamani si majorarea salariului minim.

Orban: Obiectivul meu, sa stabilim forma OUG pe rectificarea bugetara

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca obiectivul sau este ca, pana la finalul zilei de marti, sa fie stabilita forma definitiva a ordonantei de urgenta privind rectificarea bugetara.

Orban: Ministerul Finantelor va finaliza luni proiectul privind rectificarea bugetara

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca luni Ministerul de Finante va finaliza proiectul privind rectificarea bugetara.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )