Libnet.ro
UNICEF

20:00

Trei lucruri care intra in vigoare de la 1 septembrie si trebuie stiute de catre pensionari

Hotnews Hotnews,
 Trei lucruri care intra in vigoare de la 1 septembrie si trebuie stiute de catre pensionari

Data de 1 septembrie vine cu modificari in privinta pensiilor si medicamentelor compensate. Daca pentru pensii actul normativ este cel care include rectificarea bugetara, pentru medicamentele compensate s-a facut unul nou ce a fost publicat luni in Monitorul oficial. continuă pe Hotnews

Ungaria isi inchide granitele pentru cetatenii straini care intra in tara nejustificat

Ungaria isi va inchide frontierele pentru straini de la 1 septembrie pentru a limita cresterea numarului infectarilor cu noul coronavirus, iar ungurii care se intorc in tara din strainatate vor trebui sa intre in carantina, a anuntat vineri seful de cabinet al premierului Viktor Orban, citat de Reuters, preluata de Agerpres.

Surpriza de la Chefi la Cutite. Ce vedete vor aparea in emisiunea care debuteaza in septembrie

Se anunta un sezon Chefi la Cutite plin de surprize! Oficialii Antenei 1 au anuntat vedetele care vor aparea in emisiune. Surprize mari in noul sezon Chefi la Cutite Pe 7 septembrie, debuteaza sezonul cu numarul 8 al show-ului culinar Chefi la Cutite, spre fericirea fanilor. Antena 1 a anuntat ca, pe langa concurentii obisnuiti, .

Top 3 criterii la care toate magazinele online trebuie sa fie atente

Odata cu provocarile din 2020, tot mai multe afaceri au migrat din offline spre online. O agentie de SEO si performance marketing analizeaza care sunt cele mai importante caracteristici pentru un magazin sau o alta afacere online, astfel incat sa fie usor de gasit si sa ofere o experienta buna de utilizare pentru clienti.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )