Libnet.ro
UNICEF

13:15

PSD bombardeaza din nou bugetul si forteaza majorarea pensiilor cu 40% si cresterea salariilor profesorilor

Adevărul Adevărul,
PSD bombardeaza din nou bugetul si forteaza majorarea pensiilor cu 40% si cresterea salariilor profesorilor

Parlamentarii din Comisiile de buget au abrogat, miercuri, la propunerea PSD, articolul din rectificarea bugetara potrivit caruia punctul de pensie se majoreaza cu 14%, in acest fel ramanand in vigoare legea sistemului public de pensii care prevede majorarea acestuia cu 40%, relateaza Agerpres. continuă pe Adevărul

Covid-19 la PRO TV, din nou! Ce super-vedeta s-a imbolnavit: emisiunea i-a fost anulata

Un nou caz de COVID-19 la PRO TV! Una dintre cele mai asteptate emisiuni a fost anulata dupa ce prezentatorul a fost depistat pozitiv. Iata despre cine este vorba! Vedeta PRO TV, infectata cu noul COVID-19 Filmarile pentru Visuri la cheie au fost intrerupte dupa ce Dragos Bucur a fost depistat pozitiv cu noul COVID-19.

Dani Mocanu are, din nou, probleme cu legea. Ce s-a intamplat acum cu manelistul

Cantaretul de manele, Dani Mocanu, pare sa aiba din nou probleme in relatia cu Politia, acesta ajungand sa ramana fara permisul de conducere pe o perioada de trei luni. Dani Mocanu are, din nou, probleme cu legea Potrivit Wowbiz. ro, Dani Mocanu a ramas fara permisul de conducere pentru trei luni, declarandu-se de-a dreptul ghinionist. Culmea, .

Secretul teribil al unei educatoare. Condamnata pentru 10 crime, femeia urmeaza sa fie din nou judecata

O educatoare din Rusia se afla in inchisoare pentru comiterea a 10 crime, urmand sa fie din nou judecata pentru savarsirea a altor 36 de omoruri, 10 jafuri si 60 de furturi, una dintre victime fiind chiar fina.

Carmen Grebenisan a ajuns din nou la spital. Ce probleme de sanatate are acum

Perioada prin care trece creatoarea de continut Carmen Grebenisan nu este tocmai cea mai buna a ei, avand in vedere starea de sanatate a acesteia. Cu cateva zile in urma aceasta a anuntat ca sufera de o boala cumplita, care ii provoaca dureri chinuitoare si pentru care este nevoita sa tina un regim foarte strict.

Thailanda: O cafenea amenajata intr-un avion dezafectat ofera clientilor posiblitatea de a se simti din nou pasageri

Desi restrictiile impuse de pandemia de COVID-19 au limitat posibilitatea de deplasare in cazul a milioane de persoane de pe tot globul, thailandezii au gasit o modalitate de a se bucura din nou de experienta unei calatorii, servind o cafea la un local amenajat intr-un avion dezafectat, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

VIDEO Am scapat din nou!: Berlusconi a fost externat din spital

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a parasit luni spitalul dupa ce s-a vindecat de coronavirus, afirmand ca a supravietuit celei mai periculoase provocari din viata sa, relateaza Reuters si Washington Post.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )