Libnet.ro
UNICEF

10:15

ARIR: Piata de capital are nevoie de cat mai multe companii listate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ARIR: Piata de capital are nevoie de cat mai multe companii listate

Asociatia pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania ARIR) in parteneriat cu USH Pro Business a organizat evenimentul online Atragerea de capital prin bursa si drumul catre reusita. Reprezentantii Bursei de Valori si ai companiilor prezente in piata de capital sunt increzatori in perspectivele oferite si, desi volatilitatea a fost mare, anul 2020 a adus multe oportunitati. Pentru a dezvolta piata este esential sa crestem comunitatea locala de investitori si sa aducem cat mai multe companii la Bursa, conform unui comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Batalia pentru vaccinul impotriva Covid-19: cum se asigura UE ca serul ajunge la cat mai multi europeni

Dupa anunturile potrivit carora trei vaccinuri sunt eficiente impotriva Covid-19, guvernele au inceput sa puna banii jos pentru a achizitiona cat mai multe doze. UE n-a facut.

Cercetatorii britanici au identificat mai multe mutatii ale SARS-CoV-2 Eficacitatea vaccinului nu este afectata

Conform unui studiu britanic, exista mai multe mutatii suferite de noul coronavirus, dar acestea nu duc la o raspandire mai rapida si nu afecteaza deocamdata eficacitatea.

Beyonce, artista cu cele mai multe nominalizari la Premiile Grammy 2021. Este urmata de Billie Eilish si Dua Lipa

Marti, Beyonce s-a bucurat de cele mai mai multe nominalizari la Premiile Grammy din 2021. La 39 de ani, diva se bucura de o performanta deosebita, fiind nominalizata la nici mai mult si nici mai putin de noua.

Grammy 2021. Beyonce, Taylor Swift si Dua Lipa, cele mai multe nominalizari. Lista completa VIDEO

Beyonce, Taylor Swift, Roddy Ricch si Dua Lipa au primit cele mai multe nominalizari pentru cea de-a 63-a editie a galei premiilor Grammy, care va avea loc pe 31 ianuarie 2021.

Politistii au descins la mai multe locatii din Arges si Ilfov. Perchezitiile il vizeaza si pe manelistul Dani Mocanu (VIDEO)

In aceasta dimineata, politistii argeseni au descins la mai multe locatii din Arges si Ilfov. Perchezitiile aflate in desfasurare au legatura cu ultimul dosar in care este implicat manelistul Dani.

Au investit in dotari scolare banii economisiti la utilitati pe perioada cursurilor online. Se intampla in mai multe scoli din Bihor

Dascalii de la mai multe scoli din Bihor au investit economiile facute la utilitati, de cand scoala a devenit online, pentru dotari si echipamente inteligente, achizitionand tablete grafice, videoproiectoare, camere web, unii ajungand sa transmita astfel orele chiar din salile de clasa.

Beyonce a primit cele mai multe nominalizari la premiile Grammy

Beyonce a primit cele mai multe nominalizari la editia din 2021 a premiilor Grammy, cele mai prestig.

Topul judetelor cu cele mai multe cazuri de COVID-19 in ultimele 24 de ore

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus- 1. 147 - sunt raportate in continuare in Bucuresti, in scadere usoara totusi fata de ziua precedenta. Judetul cu cele mai multe imbolnaviri raportate in ultimele 24 de ore - 393 - este Cluj.

Alte 1.307 cazuri noi de COVID-19 in Capitala Constanta deschide topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri noi

Capitala raporteaza din nou cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 1. Topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri in ultimele 24 de ore este deschis de Constanta, care a raportat peste 400 de cazuri.

Ultima ora. Accident in lant pe autostrada A1 Bucuresti-Pitesti. Zece masini implicate si mai multe victime. Video

Vesti triste la inceput de saptamana. Un grav accident de circulatie s-a produs in aceasta dimineata pe autostrada A1 Bucuresti-Pitesti, la kilometrul 110, la intrare in Pitesti, judetul Arges. Potrivit primelor informatii, coliziunea intre cele zece autoturisme implicate a avut loc pe baza unui carosabil alunecos. in ce stare se afla victimele Potrivit ISU Arges, .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )