Libnet.ro
UNICEF

01:05

ASF: Sistemul financiar european, tot mai stresat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ASF: Sistemul financiar european, tot mai stresat

Al doilea lockdown, impus in multe tari, contribuie la o incertitudine considerabila in randul investitorilor. Nivelul de stres in cadrul sistemului financiar european, conform indicatorului compozit calculat de Banca Centrala Europeana, creste si se situeaza in jurul valorii de 0,158, precizeaza ASF intr-un comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Proiectul Pactul Pentru Munca - tot mai aproape de concretizare

Proiectul Pactul Pentru Munca PPM) este tot mai aproape de concretizare. Dupa o serie de dezbateri care au avut loc in ultimii doi ani, in urmatoarea perioada vor avea loc intalniri cu reprezentantii tuturor partidelor politice pentru a discuta pe larg masurile propuse de mediul de afaceri, cel academic, patronate si sindicate, in vederea crearii unei piete a muncii functionale, adaptata la realitatea economica actuala, conform unui comunicat trimis redactiei.

Monica Anisie: Vin tot mai multe semnale de la elevi si parinti ca orele online nu se desfasoara (VIDEO)

Luni, ministrul Educatiei, Monica Anisie, a facut apel la inspectorii scolari sa intensifice monitorizarea lectiilor online, pentru ca la Ministerul Educatiei vin tot mai dese semnale de la elevi si.

VIDEO Anisie: Vin tot mai multe semnale de la elevi si parinti ca orele online nu se desfasoara Aproximativ un milion de copii invata online

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a facut luni apel la inspectorii scolari sa intensifice monitorizarea lectiilor online, pentru ca la Ministerul Educatiei vin tot mai dese semnale de la elevi si parinti ca orele in sistem online nu se desfasoara. Potrivit acesteia, aproximativ un milion de copii invata online.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )