Libnet.ro
UNICEF

20:15

IN PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI SIF Moldova a raportat un rezultat net de 17,2 milioane de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI SIF Moldova a raportat un rezultat net de 17,2 milioane de lei

SIF Moldova, Fond de Investitii Alternative si Administrator de Fonduri de Investitii Alternative, a raportat, in primele noua luni ale anului, un rezultat net de 17,2 mil. lei, compus din 36,5 mil. lei castig net din vanzarea activelor, reflectat in rezultatul reportat tratament contabil conform IFRS 9) si 19,3 mil. lei pierdere neta. Rezultatul net din acest moment reprezinta 44% din tinta fixata in BVC 2020, aprobat de actionari, conform unui comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

IN PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI Bittnet a inregistrat o cifra de afaceri consolidata de 75,8 milioane lei in contextul pandemiei

Bittnet BNET), un grup de companii IT listat pe Piata Principala a Bursei de Valori Bucuresti, a raportat o cifra de afaceri consolidata de 75,8 milioane lei pentru primele noua luni ale anului 2020, o crestere cu 36% fata de aceeasi perioada a anului precedent, se arata intr-un comunicat trimis redactiei.

PENTRU PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI Oil Terminal - profit 9,93 milioane de lei, in crestere cu 24,2%

Oil Terminal OIL) a raportat un profit net 9,93 milioane de lei, pentru primele noua luni ale anului, cu 24,2% peste cel din acelasi perioada a lui 2019, in timp ce veniturile din prestarea serviciilor s-au ridicat la 139,49 milioane de lei, cu 12,1% mai mari decat cele din intervalul ianuarie-septembrie a anului trecut, se arata in raportul operatorului terminalului petrolier de la Marea Neagra remis, astazi, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

DUPA PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI Aerostar - profit de 40,4 milioane de lei, cu 5% sub cel din primele trei trimestre ale lui 2019

Vanzari la export de 170 milioane lei, in scadere cu 28,4% * Grigore Filip: Prognozele arata ca traficul aerian de pasageri la nivel global nu va reveni la nivelul dinaintea pandemiei pana in anul 2024 Aerostar Bacau ARS) a raportat, pentru primele noua luni ale anului,un profit net de 40,45 milioane de lei, cu 5,56% sub cel din aceeasi perioada a lui 2019, in conditiile in care vanzarile la export au scazut cu 28,45%, pana la 169,79 milioane de lei, se arata in raportul companiei aeronautice remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

PENTRU PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI Profit in scadere cu 27,7% pentru Bucur Obor, fata de rezultatul din ianuarie-septembrie 2019

Compania care opereaza centrul comercial Bucur Obor BUCU) a raportat, pentru primele noua luni ale anului trecut, un profit net de 7,13 milioane de lei, cu 27,7% sub cel din primele trei trimestre ale lui 2019, in conditiile in care cifra de afaceri neta a coborat cu 6,28%, pana la 22,86 milioane de lei, se arata in raportul emitentului remis, ieri Bursei de Valori Bucuresti BVB).

PENTRU PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI Prefab - profit de 13,7 milioane lei, de peste unsprezece ori peste cel din ianuarie-septembrie 2019

Compania a optimizat costurile de productie si a crescut productivitatea, ceea ce a determinat obtinerea unor marje mai avantajoase Producatorul de materiale de constructii Prefab PREH), condus de omul de afaceri Marian Milut, a raportat un profit net de 13,7 milioane de lei, pentru primele noua luni ale anului curent, de peste unsprezece ori mai mare decat cel de la finele lunii septembrie 2019, in conditiile optimizarii costurilor de productie si a cresterii productivitatii, factori care au determinat obtinerea unor marje mai avantajoase, explica compania in raportul publicat ieri la Bursa de Valori Bucuresti BVB).

IN PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI Grupul MedLife a inregistrat o cifra de afaceri consolidata in valoare de 770.8 milioane de lei

Sistemul Medical MedLife a inregistrat in primele noua luni ale anului 2020 o cifra de afaceri consolidata in valoare de 770. 8 milioane de lei. Comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut 9 luni, 2019) si tinand cont de contextul pandemic si provocarile care au survenit, cifra de afaceri din primele 9 luni ale acestui an este in crestere cu 8. 4% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

IN PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI Sphera Franchise Group inregistreaza vanzari consolidate de 502,4 milioane lei

Sphera Franchise Group Sphera) raporteaza vanzari consolidate de 502,4 milioane RON in primele noua luni ale anului, reprezentand o scadere de 27,6% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Grupul Digi a inregistrat venituri mai mari cu 8,7% in primele noua luni ale anului

Grupul Digi a inregistrat venituri mai mari cu 8,7% in primele noua luni ale anului, comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, pana la 950,6 milioane de euro, conform unui comunicat trimis redactiei.

Romgaz a inregistrat in primele noua luni ale anului un profit net de 941,9 milioane lei, in scadere cu 20,5%

Romgaz a inregistrat in primele noua luni ale anului un profit net de 941,9 milioane lei, mai mic cu 20,52% comparativ cu perioada similara din anul trecut, conform unui comunicat de presa.

PENTRU PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI Profit de 48,9 milioane lei pentru Conpet, in scadere cu 2,3%

Conpet Ploiesti COTE), operatorul sistemului national de transport prin conducte al titeiului, condensatului, gazolinei si etanului, a consemnat un profit net de 48,95 milioane de lei, in primele noua luni ale acestui an, in scadere cu 2,3% fata de cel obtinut in primele trei trimestre ale lui 2019, se arata in raportul companiei postat, astazi, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )