Libnet.ro
UNICEF

12:45

75 de milioane de euro a platit Ministerul Culturii pentru renovarea Teatrului National din Bucuresti

B1 B1,
75 de milioane de euro a platit Ministerul Culturii pentru renovarea Teatrului National din Bucuresti

La 10 zile de la redeschiderea completa a Teatrului National din Bucuresti, o investitie pentru care Ministerul Culturii a platit 75 de milioane de euro, nimeni nu s-a deranjat sau poate nici nu s-a ganit sa. continuă pe B1

Casa memoriala Ion Mihalache, scoasa la vanzare, dupa ce Ministerul Culturii a refuzat exercitarea dreptului de preemtiune

Ministerul Culturii MC) si-a declinat interesul de a exercita dreptul de preemtiune in cazul monumentului Casa memoriala Ion Mihalache din Arges. Potrivit unui comuncat remis Mediafax de Artmark, statul si-a.

MFE a lansat doua apeluri de proiecte in valoare totala de 165 milioane euro

Ministerul Fondurilor Europene, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 POSDRU), a lansat astazi, 28 aprilie 2015, doua noi apeluri de proiecte, in valoare totala de 165 milioane euro.

Licitatie estimata la peste 12 milioane euro pentru achizitia de troleibuze in Cluj - Napoca

Compania de Transport Public Cluj-Napoca, aflata in subordinea primariei, vrea sa cumpere maxim 20 de troleibuze noi articulate, printr-un acord-cadru cu o valoare estimata la 55,8 milioane lei 12,6 milioane euro), inclusiv TVA.

Loto 6/49, Loto 5/49 si Joker. Premiul la Joker este de pepeste 1,4 milioane euro

Duminica vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Report de peste 1,4 milioane euro la Joker. La Loto 6/49 premiul este de aproximativ 4 milioane de lei.

Numerele la Loto 6/49, Loto 5/49 si Joker. Premiul la Joker este de pepeste 1,4 milioane euro

Duminica au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. Report de peste 1,4 milioane euro la Joker. La Loto 6/49 premiul este de aproximativ 4 milioane de lei.

Perchezitii in Bucuresti si opt judete la suspecti de evaziune fiscala. Prejudiciul estimat: 3 milioane euro

Politistii fac marti 75 de perchezitii in Bucuresti si in judetele Ilfov, Timis, Calarasi, Buzau, Teleorman, Bacau, Prahova si Ialomita. 58 de persoane sunt duse la audieri, intr-un dosar privind evaziune fiscala si spalare de bani, scrie un comunicat al Politiei Capitalei.

Ajutor de statde 16,6 milioane de euro pentru Bosch/ Analiza: Companiile mari n economia Romniei

Ministerul Finantelor Publice a anuntat la sfarsitul saptamanii trecute aprobarea ajutorului de stat pentru societatea Bosch Rexroth. Va fi realizata o investitie de peste 33 de milioane euro in extinderea capacitatilor de productie de subansambluri electronice pentru autovehicule in locatia sa de la Blaj judetul Alba). Grupul Bosch are peste 2. 400 de angajati in Romania. EurActiv. ro a analizat, pe baza datelor oficiale, ce rol joaca in economia Romaniei companiile mari, in ce domenii sunt mai active si unde lipsesc cu desavarsire.

Agricover: Cifra de afaceri de 285 milioane euro, in crestere cu 18%

Agricover, platforma de solutii integrate pentru agricultura, a inregistrat o cifra de afaceri de 1,3 miliarde de lei 285 milioane de euro) in 2014, in crestere cu 18% fata de anul anterior, arata un comunicat transmis, astazi, redactiei.

Telekom Romania anunta ca a finalizat prima etapa a proiectului Ro-NET: 85,6 milioane de euro in crearea unei retele de net de mare viteza in 783 de localitati

Oficialii Telekom Romania, operator care trebuie sa dezvolte pana la sfarsitul acestui an o retea de internet de banda larga in 783 de localitati defavorizate din tara, contract in valoare de peste 85,6 milioane euro, au precizat pentru HotNews. ro ca au finalizat prima etapa a acestui proiect - design-ul retelei vezi harta atasata). Proiectul Ro-Net nu presupune si conectarea la internet a celor aproape 400. 000 de locuitori din aceste zone. Dupa ce va finaliza reteaua, Telekom o va opera pentru 18 ani, conform contractului de concesiune castigat cu statul, dar conectarea la internet a clientilor finali o poate face orice operator care inchiriaza capacitate in aceasta retea.

Bilka ridica planul de investitii la 7 milioane euro

Piata de acoperisuri, crestere de 5-8% in primele trei luni Fabrica de acoperisuri, Bilka, ridica planul de investitii, cu finalizare in 2016, la 7 milioane de euro, dupa ce initial a fost stabilita suma de 5 milioane de euro, arata un comunicat transmis redactiei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )