Libnet.ro
UNICEF

06:00

Business B1 la zi: Statul a atras 400 milioane lei prin obligatiuni la un randament de 3,95% (VIDEO)

B1 B1,
Business B1 la zi: Statul a atras 400 milioane lei prin obligatiuni la un randament de 3,95% (VIDEO)

Ministerul Finantelor Publice a atras 400 milioane lei, prin redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni cu scadenta in iunie 2017 si pentru care a obtinut un cost mediu de finantare de 3,95% pe an, mai mic decat cel. continuă pe B1

MFP a atras 60 milioane lei intr-o licitatie suplimentara de obligatiuni

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras 60 milioane lei prin redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni cu scadenta in anul 2017, in cadrul unei licitatii suplimentare la care investitorii au indicat doar suma pe care sunt dispusi sa o plaseze in titluri de stat, nu si randamentul tintit.

MFP a atras 60 milioane lei printr-o licitatie suplimentara de obligatiuni cu scadenta in 2017

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras astazi 60 milioane lei prin redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni cu scadenta in 2017, intr-o licitatie suplimentara la care investitorii au indicat doar suma pe care sunt dispusi sa o plaseze in titluri de stat, nu si randamentul tintit, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Finantare de 4 milioane lei pentru proiecte de constientizare a tinerilor privind protectia mediului

La ini and tiativa Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice, Guvernul a aprobat, in and sedin and ta de ieri, crearea unui program de finan and tare cu 4 milioane lei prin Administra and tia Fondului pentru Mediu, pentru proiecte de con and stientizare a tinerilor privind problematica protec and tiei mediului, in cadrul evenimentelor organizate in 2015, la Cluj-Napoca, cu ocazia acordarii titlului de capitala europeana a tineretului, se arata intr-un comunicat al Ministerului de Mediu remis redactiei.

MFP a imprumutat astazi 400 de milioane lei de la banci, prin emisiune de obligatiuni

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat astazi 400 de milioane de lei de la banci, prin obligatiuni cu scadenta reziduala la trei ani, la un randament mediu de 3,95%.

Aici sunt banii dumneavoastra: Statul a dat 15,6 milioane de lei pe studiile de fezabilitate pentru hidrocentrala Tarnita si acestea nu au concluzii

Studiile de fezabilitate pentru proiectul hidrocentralei de la Tarnita nu au concluzii, desi statul roman a platit, prin intermediul companiilor Hidroelectrica si Hidro Tarnita SA, o suma totala de 15,6 milioane de lei, fara TVA, potrivit Corpului de Control al Departamentului pentru Energie.

Carpatica Asigurari anunta ca a platit despagubiri de aproape 94 milioane lei, la venituri de peste 164 milioane lei in primele trei luni din 2014

Carpatica Asig si-a majorat subscrierile cu peste 30% in primul trimestru din acest an, fata de aceeasi perioada din 2013, totalul acestora fiind de peste 164 milioane lei, a anuntat marti asiguratorul. Procentul de majorare a primelor brute subscrise este mai mare decat cresterea de peste 22% a daunelor achitate. Valoarea absoluta a despagubirilor platite de companie este de aproape 94 milioane lei, in intervalul analizat.

Transgaz a inregistrat in primul trimestru un profit net in crestere, de 248,8 milioane lei

Compania de stat Transgaz Medias simbol TGN) a inregistrat in primul trimestru un profit net de 248,8 milioane lei, in crestere cu 37% fata de 181,5 milioane lei, raportat in perioada similara a anului trecut, potrivit unui raport remis BVB.

Romgaz a avut un profit net de 608,3 milioane lei, in crestere cu 82,8% fata de perioada similara de anul trecut

Compania a obtinut in intervalul ianuarie-martie un profit net de 608,3 milioane lei 135,2 milioane euro), aproape dublu comparativ cu ca and stigul de 332,7 milioane lei din primele trei luni din 2013, potrivit unui raport remis BVB.

BCC a avut pierderi de 0,9 milioane lei in primul trimestru

Rezultatul net al primului trimestru din acest an pentru Banca Comerciala Carpatica este pe minus cu 0,9 milioane lei, banca obtinand un profit brut de 2,5 milioane lei, potrivit unui raport remis BVB.

UniCredit Tiriac Bank a obtinut un profit net de 72,1 milioane lei in primele 3 luni din acest an

Profitul net consolidat dupa interesul minoritar al UniCredit Tiriac Bank si UniCredit Consumer Financing a crescut cu 18% in primul trimestru din 2014 comparativ cu intervalul similar al anului trecut, pana la 72,1 milioane lei 16,0 milioane euro), a anuntat luni banca. Veniturile operationale au urcat la 375 milioane lei, sustinute de cresterea veniturilor nete din comisioane si de evolutia pozitiva a veniturilor din tranzactionare.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )