Libnet.ro
UNICEF

17:30

Business report: Cele mai stupide taxe din istorie. Cum functioneaza masinaria de facut bani a BOR. Dan Sucu: Doar lucrurile simple functioneaza. Variantele Guvernului la legea salarizarii

Hotnews Hotnews,
 Business report: Cele mai stupide taxe din istorie. Cum functioneaza masinaria de facut bani a BOR. Dan Sucu: Doar lucrurile simple functioneaza. Variantele Guvernului la legea salarizarii

Dan Sucu: Doar lucrurile simple functioneaza * Cele mai stupide taxe din istorie * Afacerile BOR. Cum functioneaza masinaria de facut bani * Ministrul Educatiei: Pastrarea traditiei de a oferi un martisor nu e un pericol. Mai ales daca e facut de manutele copiilor * Inteligenta artificiala fata cu democratia - sau despre Iluminismul 2. 0 si reinventarea societatii occidentale * De luni se schimba etichetele energetice ale electrocasnicelor vandute in Romania. Ce trebuie sa stiti * Variante analizate de Guvern la legea salarizarii: Reducerea veniturilor mari, prin eliminarea sporurilor, sau inghetarea lor si majorarea celor mai mici * Oros refuza sa publice lista consilierilor personali * Un celebru grup de moda italian inchide toate magazinele din Romania * Solutiile propuse de doi experti din SUA pentru taxe mai corecte si mai usor de platit. Americanii au datorii neplatite la stat de 1. 400 de miliarde de dolari. continuă pe Hotnews

Cele mai ciudate taxe din lume: de la impozitul pe ferestre la cel pe urina sau taxa pe chinez

De-a lungul istoriei au existat multe taxe ciudate, neobisnuite si chiar amuzante, unele implementate pentru a aduce venituri suplimentare, in timp ce scopul altora a fost de a promova schimbarea sociala. in cele ce urmeaza prezentam un top 10 al celor mai bizare taxe.

Cine este cel mai bun fotbalist din istorie, in opinia lui Zlatan Ibrahimovic. Raspuns surprinzator: Fara niciun dubiu

Zlatan Ibrahimovic a obisnuit publicul cu laudele sale in plan sportiv. in schimb, cand a fost intrebat care este cel mai bun fotbalist din istorie, a oferit un raspuns surprinzator. Maradona sau Pele?.

Cele mai mari castiguri din istoria Loto 649. Pe ce loc este omul care a castigat 1,7 milioane de euro duminica

Lumea cauta mereu un mod de a se imbogati peste noapte, dar din pacate acest lucru nu este posibil decat daca ai mult noroc. Loto 649 a fost mereu un joc preferat de catre romani, iar daca ai si putin noroc, te poti culca si te trezesti bogat. Sansele de a castiga premiul cel mare .

Cum a ajuns regina Elisabeta a II-a una dintre cele mai bogate femei din lume

Regina Elisabeta a II-a se afla de 70 de ani pe tronul Marii Britanii, timp in care a reusit sa ajunga una dintre cele mai bogate femei din lume. Potrivit Forbes, monarhul britanic are o avere estimata la peste jumatate de miliard de dolari. Dar cum a reusit regina sa castige acesti bani si ce face pentru ei?.

Sunt asteptate cozi infernale pe unul dintre cele mai aglomerate drumuri din Romania. Rutele alternative

Un dintre cele mai aglomerate drumuri nationale din Romania, DN 68 A, intra in lucru. Din acest motiv, pe acest sector este asteptat sa se produca aglomeratie.

Cele mai frumoase haine prezentate la saptamanile modei din 2021

La inceput de 2021, marile case de moda si-au prezentat colectiile pentru toamnaiarna in marile capitale fashion ale lumii. Iata aici cateva dintre cele mai frumoase haine prezentate la saptamanile modei din 2021.

Acum nu mai e un secret pentru nimeni: care sunt cele mai nepoluante masini din Europa

A fost publicat un raport de specialitate care analizeaza emisiile de carbon pentru 25 de automobile vandute in Europa. Raportul este intocmit de Green NCAP, un program de testare a automobilelor.

Globurile de Aur 2021: lista completa cu cele mai bune filme, seriale si actori de la Golden Globes

Globurile de Aur 2021 s-au decernat in urma cu cateva ore, incepand sezonul premiilor de la Hollywood din acest an. La Golden Globes se desemneaza atat cele mai bune lungmetraje, cat si.

CELE MAI TARI BANCURI CU SOACRE: Ce cadou i-a facut ginerele soacrei de ziua ei

Se apropie ziua de nastere a soacrei iar ginerele nu stie ce cadou sa-i faca. In cele din urma s-a decis si i-a rezervat cel mai fain loc din cimitir. A mai trecut un an, din nou ziua de nastere a soacrei. De aceasta.

Top 10 cele mai populare reclame pe YouTube, in Romania, in 2020

2020 a fost anul in care YouTube a atins un numar record de romani activi in platforma: 12 milioane lunar, dar si de branduri care s-au promovat prin formatele video cele mai cunoscute: TrueView in stream, Bumper, Video for action pentru obiective de performanta).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3176 seconds )