Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare furnizor de energie electrica anunta reduceri de pret pentru consumatorii care nu au optat pentru piata libera

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare furnizor de energie electrica anunta reduceri de pret pentru consumatorii care nu au optat pentru piata libera

Cel mai mare furnizor de energie electrica din Romania, care deserveste 3,2 milioane de consumatori casnici din 18 judete, a anuntat reducerea tarifelor pentru consumatorii care nu au optat inca pentru incheierea contractelor in piata libera. continuă pe Adevărul

Cel mai mare proprietar de terenuri agricole din Statele Unite este acum Bill Gates

Bill Gates, al patrulea cel mai bogat om din lume si auto-descris ca tocilar, cunoscut mai degraba pentru talentul sau timpuriu ca programator decat pentru dragostea de peisaje naturale, a strans in tacere 98. 000 de hectare de terenuri agricole pretutindeni in SUA suficient cat sa-l faca cel mai mare proprietar privat in domeniu, conform revistei Forbes.

GRAFIC Rata de infectare continua sa creasca in Bucuresti. Timis devine judetul cu cel mai mare indice. Situatia in fiecare judet

Bucurestiul si judetele Ilfov, Timis si Cluj raman in continuare in zona rosie, cu cea mai mare rata de cazuri de COVID-19 la mia de locuitori. in timp ce in Capitala rata de infectare continua sa creasca, in Ilfov scade, astfel ca nu mai este judetul cu cel mai mare indice. Conform datelor transmise duminica, cea mai mare rata de infectare - 4,52 - este in Timis.

Bill Gates a devenit cel mai mare proprietar de terenuri agricole din SUA

Bill Gates, al patrulea cel mai bogat om din lume, cunoscut mai degraba pentru talentul sau ca programator decat pentru dragostea de peisaje naturale, a strans intr-o discretie totala 98. 000 de hectare de terenuri agricole in Statele Unite, adica suficient cat sa fie cel mai mare proprietar privat in domeniul latifundiar, relateaza Forbes.

Navalnii il ataca pe Putin din inchisoare: imagini cu cel mai mare secret al presedintelui rus

Un film de aproape 2 ore, care deja a adunat milioane de vizualizari pe YouTube, le dezvaluie rusilo.

MINISTRUL ENERGIEI: Consumatorii vor plati pretul cel mai mic pe care il ofera furnizorii de energie electrica

Consumatorii casnici de energie care nu au schimbat contractul vor plati in urmatoarele sase luni pretul cel mai mic pe care il ofera in piata concurentiala furnizorul lor a scris pe pagina personala de Facebook, ministrul Energiei, Virgil Popescu.

MINISTRUL ENERGIEI: Consumatorii vor plati cel mai mic pret pe care furnizorii de energie electrica il ofera

Consumatorii casnici de energie care nu au schimbat contractul vor plati in urmatoarele sase luni pretul cel mai mic pe care il ofera in piata concurentiala furnizorul lor a scris pe pagina personala de Facebook, ministrul Energiei, Virgil Popescu.

Ministrul Energiei, despre ultimul ordin ANRE: Omul nu se mai inghesuie la ghiseu, ii vine acasa factura pe ianuarie la pretul cel mai mic

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a declarat marti ca noul ordin al ANRE privind liberalizarea pietei energiei electrice va prelungi contractele clientilor cu sase luni, iar furnizorii vor putea acorda discount la pretul concurential. Acesta spune ca facturile vor fi mai mici inca din luna ianuarie, fara ca romanii sa fie nevoiti sa stea la cozi la ghiseu pentru a schimba contractul de energie electrica.

Opcom ofera lamuriri participantilor la Piata Intrazilnica de energie electrica

OPCOM doreste sa sublinieze mai multe aspecte in contextul procesului de extindere a posibilitatilor de tranzactionare prin introducerea produsului de 15 minute pe Piata intrazilnica de energie electrica, scrie un comunicat de presa.

Alimentarea cu energie electrica, intrerupta temporar, marti,in mai multe zone din Capitala si din judetele Ilfov si Giurgiu

In mai multe zone din Bucuresti si judetele Ilfov si Giurgiu va fi oprita alimentarea cu energie electrica pe parcursul zilei de marti, din cauza unor lucrari, informeaza E-Distributie Muntenia, potrivit Agerp.

PRAHOVA: 10 perchezitii pentru destucturarea unei retele infractionale specializata in furt de energie electrica

Astazi, 18 ianuarie 2021, politisti anticoruptie din cadrul Directiei Generale Anticoruptie - Serviciul Judetean Anticoruptie Prahova pun in executare zece mandate de perchezitie domiciliara, precum si cinci mandate de aducere emise pe numele a doi suspecti functionari publici si alte trei persoane fara calitate speciala, pentru savarsirea mai multor infractiuni, inclusiv furt de energie electrica, potrivit unui comunicat de presa al DNA.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )