Libnet.ro
UNICEF

15:00

Fitch: Proiectul de buget pentru 2019 se bazeaza pe presupuneri optimiste

Adevărul Adevărul,
Fitch: Proiectul de buget pentru 2019 se bazeaza pe presupuneri optimiste

Agentia de rating Fitch a avertizat ca proiectul de buget pentru 2019, publicat de Ministerul Finantelor in 31 ianuarie, se bazeaza pe presupuneri optimiste si nu clarifica incertitudinea legata de taxa pe activele bancare. Fitch avertizeaza ca alegerile prezidentiale din 2019 vor face dificila reducerea cheltuielilor, daca avansul veniturilor nu este in linie cu previziunile Guvernului. continuă pe Adevărul

FITCH: Proiectul de buget pentru 2019 se bazeaza pe presupuneri optimiste

Agentia de rating Fitch a avertizat ca proiectul de buget pentru 2019, publicat de Ministerul Finantelor in 31 ianuarie, se bazeaza pe presupuneri optimiste si nu clarifica incertitudinea legata de taxa pe activele bancare.

Vicepresedintele PSD Iasi: Isteria generala iscata de lipsa fondurilor din proiectul de buget pentru autostrada Iasi-Targu Mures este nejustificata

Vicepresedintele PSD Iasi, Mugurel Laicu, sustine ca isteria generala iscata de lipsa fondurilor din proiectul de buget pentru autostrada Iasi-Targu Mures este nejustificata, intrucat proiectul este in dezbatere publica si poate fi corectat si amendat in Parlament.

CBRE: Piata spatiilor de birouri tureaza motoarele, cu peste 300.000 mp anuntati pentru 2019

Stocul modern de spatii de birouri a depasit 2,91 milioane mp la finele anului trecut in Capitala, iar pentru 2019 este anuntata constructia a 15 noi proiecte de cladiri de profil, care insumeaza peste 300. 000 mp, potrivit companiei de consultanta.

Fitch Ratings AVERTIZEAZA Guvernul de la Bucuresti: Proiectul de buget, bazat pe presupuneri optimiste si nu inlatura incertitudinile fiscale. LEGEA LACOMIEI complica

Analistii Fitch Ratings avertizeaza ca proiectul de buget al Romaniei este mult prea optimist in raport cu realitatea si nu inlatura incertitudinile fiscale, in special cele legate de noua taxa.

Ministerul Transporturilor: Autostrada A8 beneficiaza de fonduri in proiectul de buget pe 2019

Autostrada A8, cunoscuta ca Autostrada Unirii, tronsonul Targu Mures Targu Neamt, va beneficia anul acesta de 9,3 milioane de lei de la Ministerul Transporturilor pentru elaborarea documentatiilor tehnico economice, potrivit unui.

Simona Halep, Thierry Van Cleemput si obiectivul pentru 2019

De acum nu mai este nicio urma de indoiala, Simona Halep si Thierry Van Cleemput vor incerca sa formeze o echipa, doar rezultatele putand spune cat va dura aceasta colaborare. Jurnalistii belgieni de la tenniskrant. be stiu si care este marele obiectiv al numarului trei mondial pentru sezonul 2019.

Sesiunea parlamentara ncepe luni. Bugetul pentru 2019, prioritar. Opozitia a anuntat motiuni simple

Sesiunea parlamentara incepe luni, Senatul fiind deja convocat de catre Calin Popescu Tariceanu. Adoptarea bugetului este prioritara pentru PSD-ALDE la inceput de sesiune, in timp ce Opozitia a anuntat ca va ataca bugetul la CCR si va depune motiuni simple impotriva mai multor ministri, relateaza Mediafax.

IANUARIE FINANCIAR Bugetul pe 2019, constituit pe cifre foarte optimiste

Guvernul ar urma sa aprobe, in sedinta de astazi, proiectul de buget pentru anul in curs. Aces-ta a fost postat pe site-ul Ministerului Finantelor Publice in seara de 31 ianuarie si este considerat de analistii economici ca fiind foarte optimist.

Gabriela Firea: Vom contesta pe toate caile proiectul de buget pentru ca incalca multe legi. Domnul Dragnea sa nu-i pedepseasca pe bucuresteni!

Primarul General, Gabriela Firea, a declarat ca daca bugetul de stat pe 2019 ramane in forma prezentata de Ministerul Finantelor, atunci il va ataca pe toate caile legale. Acest buget incalca legile in.

Sedinta PSD s-a incheiat. Dragnea cere taierea bugetelor pentru serviciile secrete. Despre avizul CSAT: E nevoie de avizul lui Iohannis si pentru viata?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a cerut Guvernului sa reanalizeze sumele importante pe care le-a alocat serviciilor secrete in proiectul de buget pentru 2019. El a avertizat ca daca acest lucru nu se va.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )