Libnet.ro
UNICEF

14:46

Guvernul aproba joi reducerea TVA la 5% n domeniul turismului

Hotnews Hotnews,
 Guvernul aproba joi reducerea TVA la 5% n domeniul turismului

Guvernul are pe ordinea de zi a sedintei de joi un proiect privind reducerea TVA la 5% pentru cazare, servicii de restaurant si catering, dar si pentru utilizarea facilitatilor sportive, parcurilor de distractii si recreative, a anuntat premierul Viorica Dancila. continuă pe Hotnews

UPDATE Guvernul a decis reducerea TVA la 5% n domeniul turismului

Guvernul a adoptat, joi, o ordonanta de urgenta privind aplicarea cotei reduse de TVA de 5% pentru servicii precum cazare, servicii de restaurant si catering, accesul in parcuri de distractii, dar si pentru inchirierea terenurilor amenajate pentru camping.

Dancila: Guvernul va aproba reducerea TVA pentru noi servicii

Guvernul va aproba reducerea TVA de la 9 la 5% pentru o alta categorie de servicii, printre care utilizarea facilitatilor sportive, parcurilor de distractii si recreative.

TVA-ul pentru serviciile din turism se poate reduce la 5%

Guvernul a adoptat, joi, reducerea TVA de la 9% la 5% la serviciile din turism. Astfel, cazarea si masa se vor putea ieftini, insa acest lucru nu este garantat, caci depinde mai departe de patronii de hoteluri.

Guvernul italian accepta reducerea deficitului si datoriei

Guvernul Italiei va cauta sa reduca datoria tarii in urmatorii trei ani si sa scada deficitul dupa 2019, a anuntat premierul Giuseppe Conte, in urma unei intalniri cu ministrii, atenuand temerile privind politica fiscala a celei de-a treia economii a zonei euro, noteaza Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2022 seconds )