Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reducerea TVA in turism nu va avea efectul scontat. Care sunt motivele

B1 B1,
Reducerea TVA in turism nu va avea efectul scontat. Care sunt motivele

Taxa pe valoare adaugata va scadea de la noua la cinci procente TVA pentru cazari, restaurante si catering, dar asta nu inseamna neaparat ca vor scadea automat si preturile, din moment ceramane la al. continuă pe B1

Reducerea TVA in turism nu va efectul scontat. Care sunt motivele

Taxa pe valoare adaugata va scadea de la noua la cinci procente TVA pentru cazari, restaurante si catering, dar asta nu inseamna neaparat ca vor scadea automat si preturile, din moment ceramane la al.

Dancila: Guvernul va aproba reducerea TVA pentru noi servicii

Guvernul va aproba reducerea TVA de la 9 la 5% pentru o alta categorie de servicii, printre care utilizarea facilitatilor sportive, parcurilor de distractii si recreative.

Guvernul aproba joi reducerea TVA la 5% n domeniul turismului

Guvernul are pe ordinea de zi a sedintei de joi un proiect privind reducerea TVA la 5% pentru cazare, servicii de restaurant si catering, dar si pentru utilizarea facilitatilor sportive, parcurilor de distractii si recreative, a anuntat premierul Viorica Dancila.

Curtea Suprema a exclus mai multe probe dintr-un dosar in care sunt anchetati apropriati ai lui Liviu Dragnea, precum primul patron Tel Drum

Zeci de interceptari si filaje dintr-un dosar in care sunt implicati primul patron al firmei Tel Drum, Marian Fiscuci, si cumnatul acestuia, fostul deputat PSD Adrian Simionescu. Decizia a fost luata de inalta.

UPDATE Guvernul a decis reducerea TVA la 5% n domeniul turismului

Guvernul a adoptat, joi, o ordonanta de urgenta privind aplicarea cotei reduse de TVA de 5% pentru servicii precum cazare, servicii de restaurant si catering, accesul in parcuri de distractii, dar si pentru inchirierea terenurilor amenajate pentru camping.

Sansele ca taxarea inversa a TVA sa fie aplicata in Romania sunt reduse

Un studiu CE arata ca, in 2016, nivelul gap-ului de TVA era de 35,88% 6 miliarde de euro) in Romania * Dan Boeriu, Deloitte Romania: Taxarea inversa a TVA implica niste costuri suplimentare pentru stat * Dan Badin, Deloitte Romania: Fiscul stie poteca spre cei care isi platesc taxele si se intoarce tot catre ei, ca sa ia mai mult Sansele ca taxarea inversa a TVA sa fie aplicata in Romania sunt reduse, considera Alexandru Aparaschivei, director al departamentului de Impozitare indirecta din cadrul Deloitte Romania, referindu-se la modificarea recenta a Directivei Europene din domeniu, aprobata de Ecofin, care permite derogari temporare de la normele TVA, in vederea unei mai bune preventii a fraudei in materie.

OUG pentru infiintarea Fondului Suveran: care sunt elementele cheie prevazute in document

Guvernul a pus in dezbatere publica un proiect de ordonanta de urgenta prin care se stabileste cadrul legal necesar infiintarii Fondului Suveran de Investitii FSI). Fata de proiectul initial, au fost eliminate companiile care vor fi introduse in Fond,.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )