Libnet.ro
UNICEF

14:00

Romania ignora de aproape doi ani cerintele CE privind reducerea deficitului structural! Corectiile necesare, tot mai dure!

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania ignora de aproape doi ani cerintele CE privind reducerea deficitului structural! Corectiile necesare, tot mai dure!

Avertismentele cu privire la instabilitatea fiscal-bugetara curg din toate directiile. Miercuri, Comisia Europeana a atras atentia ca Romania nu a facut nimic pentru corectarea deficitului structural celebrul MTO), desi a primit numeroase somatii in. continuă pe Wall-Street Ro

Cum incearca doua pisici din Japonia sa se furiseze intr-un muzeu. Desi sunt oprite sistematic de peste doi ani, probeaza o perseverenta remarcabila

Imagini cu doua feline care incearca de mai bine de doi ani sa intre intr-un muzeu din Japonia au devenit virale pe retelele de socializare.

VIDEO Experimentul care dovedeste ca alimentele din Romania costa aproape cat in supermarketurile din Occident

Chiar daca in Romania salariile sunt mult mai mici comparativ cu media din Uniunea Europeana, preturile din supermarketuri sunt comparabile cu cele din Occident. in timp ce la Bruxelles un cos minim de cumparaturi costa putin peste 23 de euro, la Bucuresti aceleasi produse pot fi cumparate cu o investitie aproape egala. Expertii spun ca de vina ar fi graba supermarketurilor de a face profit si lipsa competitiei.

Fiul meu s-a indragostit de colega mea. E doar cu doi ani mai mica decat mine. Ea a trecut printr-un divort dureros si simt ca se foloseste de el. Cand ma uit la copilul meu nu-l recunosc. E cumplit

Ce se intampla atunci cand oamenii in care ai incredere te tradeaza? O mama traieste un adevarat cosmar, dupa ce fiul sau de 18 ani s-a indragostit de colega sa de serviciu. Acum aceasta se teme ca.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )