Libnet.ro
UNICEF

19:15

Salariile bugetarilor au fost inghetate. Urmeaza concedieri din companiile de stat. Explicatiile lui Dan Barna VIDEO

Adevărul Adevărul,
Salariile bugetarilor au fost inghetate. Urmeaza concedieri din companiile de stat. Explicatiile lui Dan Barna VIDEO

Salariile bugetarilor au fost inghetate, masura fiind deja cuprinsa in proiectul de buget pe anul 2021, insa nu este suficient pentru reducerea cheltuielilor statului, oficialii asteptand planurile de reforma ale companiilor de stat, care presupun si eventuale concedieri. continuă pe Adevărul

Buget 2021: Salariile bugetarilor, inghetate la nivelul de anul trecut. Ce sporuri dispar si cum se recompenseaza orele suplimentare

Salariile de baza, soldele de functie, salariile de functie, indemnizatiile lunare si alte forme de renumerare a bugetarilor vor fi inghetate la nivelul din decembrie 2020, potrivit proiectului Legii bugetului publicat joi noaptea de Ministerul Finantelor.

Cat este punctul de pensie in 2021 si cat plateste statul pentru pensii si salariile bugetarilor

Discutiile purtate in sedinta de Guvern s-au axat pe valoarea punctului de pensie in 2021 si pe cheltuielile cu pensiile si salariile bugetarilor, dublate din pix in scop electoral de Guvernele PSD.

Mese calde si ore remediale, au fost donate pentru copiii din mediul rural

Elevii din mediile defavoraziate au nevoie urgenta de ajutor pentru a recupera, pe cat posibil, decalajul provocat de restrictiile dictate de criza sanitara.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )