Libnet.ro
UNICEF

19:30

Se taie salariile bugetarilor? Anul trecut s-au platit 110 miliarde de lei. Premierul cere reducerea cheltuielilor de personal

Adevărul Adevărul,
Se taie salariile bugetarilor? Anul trecut s-au platit 110 miliarde de lei. Premierul cere reducerea cheltuielilor de personal

Salariile celor putin peste 1,2 milioane de bugetari au costat anul trecut nu mai putin de 110 miliarde de lei, potrivit afirmatiilor facute luni de premierul Florin Citu, care a subliniat ca minittrii trebuie sa vina cu un plan de reducere a acestor cheltuieli. continuă pe Adevărul

ANUL TRECUT China a exportat aproximativ 220 de miliarde de masti medicale

China a exportat anul trecut aproximativ 220 miliarde de masti medicale, a anuntat astazi Ministerul chinez al Comertului, in contextul unei cereri puternice in strainatate pentru produsele medicale contra pandemiei de Covid-19.

Peste 2,7 tone de peste, confiscate de politisti de la braconieri, anul trecut

Peste 2,7 tone de peste au confiscat politistii ialomiteni, anul trecut, de la braconieri, fiind constatate 89 de infractiuni in domeniul piscicol.

Un numar de 40 de persoane, ucise in accidente rutiere anul trecut in judetul Ialomita

Mai putine accidente grave de circulatie, in scadere cu 15%, s-au inregistrat anul trecut in judetul Ialomita. Cu toate acestea, 40 de persoane au fost ucise in tragedii rutiere.

Condamnare la sapte ani de inchisoare pentru antrenorul triatlonistei care s-a sinucis anul trecut

Kim Gyu-bong, antrenorul triatlonistei Choi Sook-hyeon, care s-a sinucis anul trecut, a fost condamnat, vineri, la sapte ani de inchisoare, el fiind gasit vinovat de frauda si ca si-a abuzat fizic si verbal sportiva, informeaza Yonhap News,.

Amenzi in valoare de peste 14 milioane de lei, aplicate de politisti anul trecut

Prezenta politistilor in strada a determinat, anul trecut, o scadere a infractionalitatii sesizate cu 12,82%, nivelul faptelor situandu-se sub media ultimilor 5 ani. Oamenii legii au aplicat, pentru neregulile descoperite amenyi de peste 14 milioane de lei.

Cate firme au fost suspendate anul trecut. Cele mai afectate domenii si judete

In comparatie cu anul 2019 mediul antreprenorial in anul 2020 a inregistrat scaderi atat in ce priveste radierea profesionistilor, cat si in ce priveste numarul de inmatriculari, dizolvari si suspendari, conform datelor Oficiului National al Registrului Comertului ONRC), interpretate si centralizate de REGnet. ro.

A crescut numarul incendiilor in Ialomita. Pompierii au intervenit anul trecut in 279 de cazuri

In anul 2020, subunitatile ISU Ialomita au desfasurat 7. 860 de interventii in medie 21,47 pe zi), din care 6. 705 au reprezentat interventii SMURD si 1. 155 au fost interventii pentru situatii de urgenta. Numarul incendiilor a fost in crestere, pompierii actionand pentru stingerea flacarilor in 279 de cazuri.

China a vandut, anul trecut, 220 de miliarde de masti in valoare de 53 de miliarde de dolari (VIDEO)

China s-a imbogatit din pandemie. Tara din care a pornit virusul ucigas a inregistrat exporturi record de echipamente de protectie medicala in anul 2020. Peste 200 de miliarde de masti au plecat din.

ONRC: 5.694 firme si PFA au intrat in insolventa anul trecut

Numarul societatilor comerciale si persoanelor fizice autorizate intrate in insolventa a scazut cu 12,72% in 2020, comparativ cu anul precedent, fiind inregistrate 5. 694 insolvente, conform datelor ONRC.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )