Libnet.ro
UNICEF

15:45

De unde mai taie Florin Citu ca sa curme dezmatul bugetar

Adevărul Adevărul,
De unde mai taie Florin Citu ca sa curme dezmatul bugetar

Reducerea sau eliminarea unor facilitati precum voucherele de vacanta, transportul pentru studenti sau a numeroaselor sporuri de care beneficiau functionarii publici si inghetarea pensiilor si a alocatiilor ar aduce statului o economie de aproape 2 miliarde de lei. continuă pe Adevărul

FLORIN CITU: Bugetul va fi in dezbatere publica pana miercuri

Bugetul, misiune imposibila. in 2020, doar 45% din deficit a fost cauzat de masurile de combatere a pandemiei * Sporurile primite de bugetari vor fi legate de performante, spune premierul Bugetul pentru anul acesta va fi pus in dezbatere publica pana miercuri dimineata cel tarziu, a anuntat ieri premierul Florin Citu. Acesta a afirmat ca deficitul bugetar pe care se fundamenteaza bugetul este de 7% - 7,1% din PIB. Deficitul Romaniei se preconizeaza a fi cel mai ridicat din regiunea Europei Centrale si de Est, insa Ministerul Finantelor a asigurat deja o buna parte din finantare.

Florin Citu sustine ca nu a primit nici acum planurile de restructurare ale companiilor de stat care inregistreaza pierderi. Cine va mai beneficia de subventii (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat, luni, ca nu a primit pana acum planurile de restructurare de la sefii companiilor de stat care inregistreaza pierderi. Seful Guvernului a punctat ca ori acestia vor veni cu pl.

Vaccinarea cu serul AstraZeneca incepe mai repede decat ne asteptam. Anuntul facut de Florin Citu

Florin Citu a anuntat, sambata, ca programarile pentru vaccinarea cu AstraZeneca vor incepe saptamana viitoare. Potrivit premierului, noul ser va fi distribuit incepand de duminica, iar programarile se vor face de pe 10 februarie.

Florin Citu: Este important sa ne vaccinam, dar mai important este sa facem rapelul (VIDEO)

Florin Citu a declarat, sambata, la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Dr. Carol Davila, ca este important sa ne vaccinam impotriva noului coronavirus, insa este mai important sa facem.

Premierul Florin Citu va face o vizita de lucru la Bruxelles pe 11 si 12 februarie: Cu ce lideri europeni se va intalni seful Guvernului

Premierul Florin Citu va face o vizita de lucru la Bruxelles in perioada 11-12 februarie, in cadrul careia are programate intrevederi cu mai multi oficiali europeni, anunta, luni, Guvern, printr-un comunicat de.

Cursa aeriana care urma sa aduca in Romania a opta transa de vaccin Pfizer, anulata din cauza vremii din Germania Ce spune Florin Citu

A opta transa de vaccin PfizerBioNTech nu a mai ajuns in Romania luni dimineata, asa cum era programat, pentru ca zborul a fost anulat din cauza vremii nefavorabile din Germania. Premierul Florin Citu spune ca se cauta o solutie si ca dozele care ar fi urmat sa fie aduse erau pentru rapel, ceea ce inseamna ca nu va fi reprogramat nimeni.

Florin Citu promite ca va taia multe sporuri bugetare care insumeaza 600 de milioane de lei

Premierul Florin Citu a declarat sambata ca Guvernul a identificat la momentul actual sporuri bugetare in valoare de 600 de milioane de lei si ca multe dintre acestea vor disparea. Unele dintre aceste sporuri se refera la beneficii precum sporul pentru munca la calculator sau sporul la toxicitate.

FLORIN CITU: Suntem foarte atenti sa vedem cum evolueaza situatia; depinde de noi toti sa avem un an scolar fara probleme

Premierul Florin Citu a declarat, luni, in contextul reluarii cursurilor in format fizic, ca autoritatile monitorizeaza situati si ca depinde de noi toti sa avem un an scolar fara probleme, potrivit News.

FLORIN CITU: Parintii nu trebuie sa vina la scoala cu formularul completat pentru testarea COVID a copiilor

Prim-ministrul Florin Citu a declarat ca parintii nu trebuie sa se prezinte la scoala cu un formular completat prin care sa-si dea acordul pentru testarea COVID a copiilor si ca se va face acest lucru doar in cazul in acelor copii care prezinta simptome, el adaugand ca Ministerul Educatiei a dat un comunicat pe acest subiect.

FLORIN CITU, DESPRE O MODIFICARE A CALCULULUI RATEI DE INFECTARE: Pana acum, ce s-a facut a functionat foarte bine

Premierul Florin Citu a declarat astazi ca, din datele pe care le are, modul de calcul al ratei de infectare cu SARS-CoV-2 a functionat foarte bine, subliniind ca o schimbare in acest sens ar trebui bazata pe o fundamentare stiintifica si ar trebui sa simplifice lucrurile.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )